UVIJEK TRENDI

Dama u crvenom: Kraljica Letizia je pojam elegancije u haljini proslavljene dizajnerice

07.12.2018 u 11:56

Bionic
Reading

Španjolska kraljica Letizia s punim pravom nosi titulu jedne od najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora, a njezin je stil istovremeno ženstven i profinjen te prepun detalja koji daju posebnost svakom njezinom outfitu

Bivša novinarka izbrusila je svoj modni stil do savršenstva, pa ne čudi da je vrlo često u društvu najbolje odjevenih žena svijeta.

  • +11
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Kraljica Letizia je bila pravi mamac za poglede prilikom obilježavanja 40. godišnjice španjolskog ustava u Madridu, a za tu se prigodu odlučila za kombinaciju koja malo koga može ostaviti ravnodušnim.

  • +11
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Španjolska kraljica ovoga je puta nosila haljinu koja prati liniju tijela u crvenoj boji s potpisom proslavljene dizajnerice venecuelanskih korijena Caroline Herrere.

LIJEPE I PAMETNE

Njihovim žilama ne teče plava krv: Evo iz kakvih obitelji dolaze dame koje su osvojile najpoželjnije prinčeve

Pogledaj galeriju

Odličan stajling upotpunila je malim clutchem od crvene brušene kože i bež stiletticama.

Kosa podignuta u elegantnu pundžu i decentan nakit savršeno su se uklopili u ovaj chic stajling jedne od najbolje odjevenih kraljica.

Zanimljivo je kako se ni Letizia ne ustručava modne reciklaže baš poput Kate Middleton jer je ovu crvenu haljinu već nosila ranije ove godine u rujnu.

  • +24
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Letiziji su društvo i ovoga puta pravili članovi njezine obitelji kralj Felipe IV, kraljica Letizia, bivši kralj Juan Carlo I i njegova supruga bivša kraljica Sofia te omiljene članice kraljevske obitelji: princeze Leonor i Sofia. Plavokose kćeri kraljice Letizije i kralja Felipea IV, nosile su haljine sivih tonova kariranog uzorka.