IZ NAŠIH DUĆANA

Obuća bez koje nećete moći ovoga proljeća

07.04.2014 u 14:17

  • +37

Proljetne cipele 2014.

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Posjetili smo dućane s cipelama kao što su Mango, HM, Paul Green, Converse, Mass i Deichmann i izabrali neke od vrućih modela iz proljetnih kolekcija. Pogledajte kako to izgleda

Gležnjače otvorenih prstiju, koje se bez problema mogu nositi i na golu nogu i na čarape ili hulahopke, dolaze u elegantnijim modelima sa zlatnim patentnim zatvaračima, ali i kao gojzerice na vezanje.

Klasične niske gležnjače češće su u novim kolekcijama u boji bijele kave ili nijansama konjaka, a remenčići, omotani oko gležnja, ali neupadljivi, obavezan su im dodatak.

Balerinke, koje žene gotovo svih stilova vole uklopiti u svoje stylinge zbog udobnosti i nepodložnosti prolaznim trendovima, dobile su neke nove boje, uzorke i općenito varijacije na temu.

Gradski stil osobito će obilježiti platnene i druge tenisice koje će se, baš kao što su to pokazali i dizajneri u visokoj modi, nositi čak i uz elegantne modne kombinacije i fine materijale hlača, čak i haljina i suknja.

Koledžice imaju debelu ravnu platformu, što je trend koji smo naslijedili iz prošlih sezona, samo su stigle u  nekim novim uzorcima i bojama.