CHIC BRAND MORGAN

Obožavateljice francuske mode dolaze na svoje

24.09.2015 u 11:00

Francuski modni brand Morgan stiže u Hrvatsku

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Očaravajuća i profinjena francuska modna marka Morgan od rujna je dostupna u Sportina trgovinama, centru muške i ženske urbane mode. Ljubiteljice francuskog chic stila konačno su došle na svoje. Morgan je namijenjen samouvjerenim i stilski usklađenim ženama koje prije svega vole eleganciju i vrhunsku kvalitetu

Za žene koje znaju kako izgledati posebno i profinjeno, a opet opušteno, u ponudi su kolekcije koje sadrže paletu odjeće za različite prilike, a odlikuje ih odličan kroj i moderan dizajn.

Ova francuska modna kuća, osnovana 1947. godine, prisutna je u više od 600 trgovina diljem svijeta. Odjeća naglašava ženstvenu figuru, a ujedno je udobna i praktična za nošenje. Od baroka do rocka, od bajke do nestašne djevojke. Sve te teme možete oživiti uz Morgan kolekciju, koja mnogo pažnje poklanja kvaliteti materijala.

Aktualna Morgan kolekcija za jesen/zimu 2015./16., koja će se od ove jeseni moći naći u odabranim Sportina trgovinama, uz crnu, sivu i tamno plavu boju, donosi hit boju ove sezone koja je apsolutni must have – i koja je u nijansama crvenog vina. U obećavajućoj jeseni s Morganom će se nositi samt, umjetna koža, kao i nezaobilazno krzno. Glavna modna zapovijed ove je sezone i jeans koji se također nalazi u novoj kolekciji koja nudi neograničenu slobodu izražavanja. Omiljeni Morgan komadi, koji donose dašak francuske chic elegancije.