BAŠ ZA LJETO

Obožavani francuski brend Polène ima novu torbicu i osvaja već na prvi pogled zbog ovog divnog detalja

23.05.2024 u 13:56

Bionic
Reading

Polène, brend koji je već osvojio ljubiteljice mode i estetike tihog luksuza, dobro je poznat po svojim vrhunskim torbama visoke kvalitete, a novi model osvaja već na prvi pogled

Francuski brend, čiji su zaštitni znak bezvremenski klasici, upravo je lansirao savršenu ljetnu torbu, idealnu za ljetne izlaske i šetnje uz more...

Polène Solé će biti, niti ne sumnjamo u to, tiha patnja mnogih trendseterica, osobito onih koje vole klasičan dizajn s modernim prizvukom.

Riječ je o brendu osnovanom 2016., a koji je itekako dobro poznat zaljubljenicama u modu, među kojima je i Kate Middleton.

Ipak, ono što ih također snažno privlači je Polèneova pristupačnost. Za modnu marku koja odiše bogatstvom i luksuzom u svom dizajnu i izradi iznenađenje je činjenica da se većina njenih torbi prodaje za manje od 400 eura!

A sad su nas ponovno razveselili divnom torbom idealnom za ljeto, čija je cijena samo 360 eura. Kako dani postaju dulji, a vrijeme sve toplije, mnogi već sad žude za onim opuštenim i bezbrižnim raspoloženjem koje dolazi samo kada smo dovoljno daleko od kuće i svih svojih obaveza te kad su nam jedine brige koju kombinaciju odabrati za večernji izlazak.

  • +8
Polène Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Dakako, rijetko tko od nas može provesti cijelo ljeto na godišnjem odmoru, no to ne znači da ne možemo usavršiti svoju ljetnu garderobu pa ako ste u potrazi za novom torbom, Polène je upravo lansirao prekrasan model za sunčane dane pred nama.

Ova ljepotica označava novo poglavlje za Polène - to je prva torba u kolekciji Plèi, koja stavlja održivost u prvi plan dizajnerskog procesa, koristeći kožne dijelove. Dobivši naziv po francuskoj riječi za sunce, Solé sadržava čak 240 perlica izrađenih od prerađene kože, koje formiraju cvjetove.

Proces izrade također je poseban: kožni ostaci razvrstavaju se po boji, a zatim melju u fini kožni pijesak koji se kombinira s polimerom iz bioloških izvora kako bi se stvorile mekane kuglice - svaka torba izrađena je od 120 ručno vezanih čvorova, a kao i uvijek, Solé na najbolji način prezentira osnovne postulate brenda Polène: kvalitetu i umijeće.

Opremljen uklonjivom unutarnjom torbicom, Solé je nastao tradicionalnom tehnikom makramea, a dolazi u tri boje: crnoj, žutosmeđoj i smeđoj boji ebanovine, što ga čini idealnim za ljetne noćne izlaske i šetnje uz more...

sve osim nogometa