KULTNO IZDANJE

Dobra stara Carrie Bradshaw opet ima haljinu koja će se pamtiti godinama

22.05.2024 u 13:30

  • +5

Sarah Jessica Parker na setu serije 'I tek tako...'

Izvor: Profimedia / Autor: GOFFPHOTOS.COM / GOFF PHOTOS / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Glumica Sarah Jessica Parker ponovno je viđena na setu serije 'I tek tako...' u New Yorku noseći ne jednu, već dvije kreacije irske dizajnerice Simone Roche iz njezine aktualne kolekcije naziva 'The Dress Rehearsal'

Modni insajderi već dugo obožavaju kreacije irske dizajnerica, a njezina aktualna kolekcija bila je, kao i uvijek, ženstvena i razigrana, ali istovremeno umjetnička i fascinantna. Komadi koji su najviše privlačili pažnju bez sumnje su bili prozirni odjevni predmeti napunjeni ružama koji su lebdjeli pistom.

Korzetnu haljinu Rocha je ispunila cvjetovima umetnutim na steznik i bokove u korist siluete, dok je jaknu s više džepova, u duhu utilitarističkog stila, činio da model izgleda kao da šverca cvijeće iz staklenika.

Bajkovite kreacije Roche itekako odgovaraju modnom senzibilitetu Carrie Bradshaw, glavne junakinje serije 'Seks i grad' i spin-off projekta 'I tek tako...', čija se treća sezona posljednjih dana marljivo snima na ulicama New Yorka.

Pomalo šokantno, no jedna od najvećih fashionistica s malih ekrana tek sada je otkrila irsku dizajnericu.

Kostimografi serije Molly Rogers i Danny Santiago u potpunosti su prihvatili ono što je naizgled njihov moto za garderobu Bradshaw ove sezone - više je više.

Spomenutu jaknu ovaj stilistički dvojac odlučio je istaknuti preko haljine, stvorivši bajkoviti komplet ispunjen ružama, prepun romantike koliko i kaosa.

Cvijeće koje je prethodno bilo izloženo na prsima haljine, zamijenjeno je crnim grudnjakom koji je jako vidljiv kroz prozirnu tkaninu i, kao rezultat, pomalo remeti fantastičan dojam.

Taj detalj vrlo vjerojatno nije baš dobro funkcioniralo ispred kamera, pa su ga Rogers i Santiago odlučili ukloniti.

Ovaj bajkoviti look stiže samo dan nakon što je Parker na setu osvanula u još jednom maksimalističkom stajlingu, na način koji se liku Carrie Bradshaw čini sasvim prirodnim.

Ona je još uvijek ona dobra stara Carrie - dama koja cijeni umjetnost u modi, koja može sortirati trendove kako bi pronašla one koji joj najbolje odgovaraju, koja se ne boji riskirati i pritom se zabaviti.

Dok se navedeno u prošlosti odnosilo na remenje omotano oko njezina torza i mini suknje s kopčama, sada se to prevodi kao gingham šeširi nalik oblaku i haljine punjene ružama. Zapravo, stajling s komadima Simone Roche čini se kao zrelije utjelovljenje njezina kultnog izgleda sa suknjom od tila u kakvom je krasila uvodnu špicu originalne serije.

sve osim nogometa