PROCURIO SCENARIJ

Otkriveni detalji novih nastavaka 'Seks i grada': Sudbina Carrie i Face mnoge bi mogla iznenaditi

15.07.2021 u 23:31

Bionic
Reading

Posljednjih dana na ulicama New Yorka ponovno koračaju glavne juankinje serije 'Seks i grad', no ovoga puta u odsustvu Kim Catrall, a zahvaljujući snimanju rebbot verzije serije naslova 'And Just Like That'

Iako se novi nastavci tek snimaju, već su poznati detalji radnje s obzirom na to da je u javnost procurio scenarij, a na osnovu njega otkriva se u kakvom su danas odnosu glavna junakinja, Carrie Bradshaw, i njezina velika ljubav, Faca.

Prema napisima američkog Page Sixa, ovaj slavni par s malih ekrana, a koji se vjenčao u prvom filmskom nastavku serije, danas živi odvojeno i nalazi se usred mušnog razvoda.

  • +2
Sarah Jessica Parker Izvor: Profimedia / Autor: ROGER WONG / INSTAR Images / Profimedia

Carrie koja se, poput dugogodišnjih prijateljica, danas nalazi u pedesetim godinama, u međuvremenu je postala voditeljica podcasta, a s Facom se u brakorazvodnoj parnici bori oko podjele imovine.

U jednoj sceni Carrie večera s prijateljima, Stanfordom, Mirandom i Charlotte, te im kaže da se ne osjeća dobro.

  • +3
Sarah Jessica Parker i Cynthia Nixon Izvor: Profimedia / Autor: ROGER WONG / INSTAR Images / Profimedia

'Snimala sam podcast, prala kosu. Da, nisam jela ni spavala, ali barem sam se dobro osjećala u svom braku. Sad sam samo jedna od supruga o kojima se brinuo?' požalila se Carrie.

Obožavatelji serije sjetit će se kako je Faca prije Carrie bio dvaput u braku. Prvi je imao sa izdavačicom knjiga Barbarom, a drugi s Natashom Naginsky koju je utjelovila glumica Bridget Moynahan.