NA ULICAMA NEW YORKA

Junakinje 'Seksa i grada' ponovno na okupu: Sarah Jessica Parker i Cynthia Nixon iznenadile novim imidžom u znaku sijedih

10.07.2021 u 10:37

Bionic
Reading

Početkom godine obožavatelje kultne serije 'Seks i grad' obradovala je vijest o snimanju njezinih novih nastavaka, a ovih dana na ulicama New Yorka ponovno koračaju njezine glavne junakinje

'And Just Like That', reboot verzija serije 'Seks i grad' službeno je započela sa snimanjem, a na setu serije na ulicama New Yorka ovih dana su se pojavile njezine glavne junakinje, Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon i Kristin Davis.

Ovom trojcu, kako je otprije poznato, neće se pridružiti glumica Kim Catrall, a koja je u seriji i njezinim filmskim nastavcima utjelovila lik neponovljive Samanthe Jones.

Novi nastavci bez Kim Catrall pružiti će novi uvid u živote glavnih junakinja serije koje se danas nalaze u srednjim 50-ima, pokušavajući uspješno navigirati između obiteljskih i poslovnih obaveza.

  • +3
Sarah Jessica Parker i Cynthia Nixon Izvor: Profimedia / Autor: ROGER WONG / INSTAR Images / Profimedia

Sarah Jessica Parker u ulozi spisateljice Carrie Bradshaw te Cynthia Nixon u ulozi odvjetnice Mirrande Hobbes u novim nastavcima serije će, kako potvrđuju njihove fotografije sa seta, osvanuti s potpuno novim imidžom u znaku sijedih. Ljubitelji mode i ovoga će puta doći na svoje, barem ako je suditi po njihovim izdanjima s prvog dana snimanja novih nastavaka.

Za kultni status kakvog serija 'Seks i grad' uživa u modnim krugovima prvenstveno je zaslužna slavna kostimografkinja Patricia Field no, poput Kim Catrall, ne sudjeluje u ovom nadolazećem televizijskom projektu HBO-a.