MILANA I BRANKA

Obje sestre izgledaju savršeno - koja je vama zgodnija?

01.10.2013 u 12:52

  • +6

Milana Vlaović i Branka Krstulović

Izvor: tportal.hr / Autor: Dražen Breitenfeld

Bionic
Reading

Slavne sestre Branka Bebić i Milana Vlaović mogu se pohvaliti zavidnim karijerama, činjenicom da su obje majke troje djece, ali i nezaobilaznim savršenim izgledom, u što smo se iznova uspjeli uvjeriti prošloga tjedna, kada smo Branku susreli na premijeri filma, a Milanu na predstavljanju Kerastaseove kolekcije za kosu

Iako će Branka Bebić Krstulović i Milana Vlaović uvijek rado reći da svoj dobar izgled duguju genima, teško je povjerovati da su isključivo oni zaslužni za to.

Gdje god se pojavi, bivša Miss Hrvatske zaustavlja dah i gotovo da je nemoguće ne okrenuti se za tom ljepoticom savršenih proporcija koju mnogi smatraju našom najljepšom misicom koja nas je predstavljala 1994. godine, kada je ponijela i titulu Miss Europe.

Tridesetosmogodišnja ljepotica iz Metkovića ostvarila je uspješnu karijeru modela, a i nakon što je postala majka trećeg sina mogla bi osvajati na modnim pistama. Na savršenoj liniji pozavidjele bi joj mnoge kolegice.

Njezina sestra, četiri godine starija Milana Vlaović sve češće se pojavljuje na društvenim događanjima na kojima nas uvijek iznenadi svojim smislom za estetiku koji savršeno kombinira sa seksipilom. Spisateljica, skladateljica, novinarka i kolumnistica već je 2007, nakon što je objavila prvi roman 'Blato', postala ugledno ime u spisateljskim krugovima.

No to je samo jedan od njezinih aduta. Iako djeluje poput djevojčice, Milana s godinama izgleda sve bolje.