PROFINJENOST U GENIMA

Objavljene nikad viđene fotografije Meghan Markle: Vojvotkinja je i prije udaje za princa Harryja birala eleganciju

07.05.2020 u 06:14

Bionic
Reading

Svjetlo dana ugledale su nikad objavljene fotografije Meghan Markle, a nastale su u vrijeme u kojem je vojvotkinja i bivša glumica gradila karijeru u seriji 'Suits', koja ju je i proslavila. Bilo je to prije nego je upoznala princa Harryja i prigrlila stroga kraljevska pravila po pitanju ponašanja i odijevanja, no iz priloženog se može vidjeti da je i prije ulaska u kraljevsku obitelj njegovala poslovnu eleganciju

Prije nego je upoznala princa Harryja, Meghan Markle odradila je nekoliko modnih snimanja uz svoju profesionalnu glumačku karijeru. Upućeni tvrde da se već tada ponašala poput razmažene princeze, ali i da nije toliko samopouzdana kao što se mnogima čini.

Modni snimatelj koji je u to vrijeme surađivao s Meghan na snimanju u Torontu, a koji je zbog svog ugleda želio ostati anoniman, za Daily Mail je ispričao kako je tekla njegova nekadašnja poslovna suradnja s njom te je prvi put prezentirao javnosti seriju fotografija nastalu na snimanju modne kampanje za jedan američki modni brend.

Iako za lijepu vojvotkinju nije imao lijepe riječi po pitanju njezine osobnosti, tvrdi kako je kamera itekako voli. Bivša glumica se navodno cijelo vrijeme na snimanju ponašala poput razmažene dive koja ne podnosi činjenicu da nije glavna, a sastavila je i niz pravila kojih su se trebali pridržavati svi na setu, no samo snimanje prošlo je vrlo glatko jer ona dobro zna kako se ponašati pred kamerom.

  • +28
Nove fotografije Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

U kampanji koju je snimila prije udaje za princa Harryja promijenila je četiri stajlinga, a svi do jednog oslikavaju modni stil koji je njegovala tijekom svog boravka na britanskom dvoru.

38-godišnja vojvotkinja od Sussexa, koja se odrekla svoje titule i svih kraljevskih povlastica koje dolaze s njom, na fotografijama pozira u strogom poslovnom kompletu u boji pijeska koji se sastoji od sakoa, prsluka na kopčanje i suknje do koljena.

Na svim fotografijama Meghan nosi zatvorene štikle koje od kamere skrivaju njezina stopala. To je ujedno bilo jedno od pravila na kojima je vojvotkinja inzistirala. Snimatelj tvrdi kako je zahtijevala da joj se ne snimaju stopala, čime je pokazala koliko je nesigurna u sebe.

Još tijekom njezina službenog putovanja Australijom i Oceanijom započele su glasine o njezinoj operaciji čukljeva, a nakon što su je paparazzi slikali bosu, s ožiljkom na predjelu stopala na kojem se obično pojavljuje ovaj zdravstveni problem, što su naknadno dokazale fotografije iz prošlosti.

Zbog nesigurnosti vezane uz stopala, koja je očigledno još uvijek prisutna, Meghan nikada nećete vidjeti u sandalama. Umjesto njih, većinu vremena nosi zatvorene stiletto potpetice kojih ima u raznim bojama. Jedan od njezinih omiljenih brendova cipela svakako je brend Aquazzura, čije je štikle proteklih godina nosila nebrojeno puta.

Osim poslovnog kompleta, Meghan je na snimanju nosila elegantnu crnu midi haljinu na preklop, ravnog kroja, u kombinaciji sa špičastim salonkama u nude boji. Slične haljine s mogućnošću vezanja u struku nosila je u mnogo navrata i nakon što je zbog udaje za princa okončala svoju karijeru na televiziji.

Jedna od njezinih odjevnih kombinacija sa seta, koju smo viđali i nakon što je postala vojvotkinja, bila je i elegantna sako-haljina bez rukava te prugastog uzorka.

Četvrti, ali ne i najmanje važan stajling koji je Meghan nosila na setu sastojao se od nježnoplave košulje i vrlo upečatljive tamnoplave suknje pencil kroja, koju krase 3D detalji cvijeća i cirkoni. Pencil suknje također su omiljeni odabir lijepe vojvotkinje od Sussexa.

Iako zbog poštivanja kraljevskih pravila nikada nije nosila efektne suknje u ovoj mjeri, Meghan je jednobojne modele pencil kroja itekako uklopila u svoju garderobu tijekom boravka na kraljevskom dvoru.