NEKADAŠNJI SURADNICI OTKRIVAJU

Pravo lice Meghan Markle: 'Kada se ugase kamerem nije baš draga i mila. Razmažena je i nesigurna u sebe, ne znam čime ga je točno očarala'

05.05.2020 u 12:15

Bionic
Reading

Prije nego je upoznala princa Harryja, Meghan Markle odradila je nekoliko modnih snimanja uz svoju profesionalnu glumačku karijeru. Upućeni tvrde da se već tada ponašala poput razmažene princeze te otkrivaju njezine najveće mane i nedostatke

Svojim stavom ostavila je dojam snažne žene koja zna što želi te da joj na putu ka tome neće stajati ni stoljetna tradicija i stroga pravila britanskog kraljevstva. No, pred kamerama i fotoreporterima Meghan Markle uvijek je ostavljala vrlo pozitivnu sliku o sebi uz neizostavan široki osmijeh.

Oni koji su s njom surađivali puno prije nego je postala dio kraljevstva i svjetski poznata ikona, sada otkrivaju kakva je zapravo 38-godišnja Amerikanka.

Modni snimatelj koji je zbog svog ugleda i daljnjih projekata želio ostati anoniman za Daily Mail ispričao je svoju nekadašnju poslovnu suradnju s Meghan Markle. Prisjetio se snimanja odrađenog u Torontu za jedan američki modni brend.

'Bila je jako nepristojna, bahata i držala se vrlo visoko. Iako nisam znao tko je, kada je ušla u prostoriju sve je bilo jasno. Upozorili su me ranije da je teška, da je zovu princezom, i da pripazim što ću i kako zahtijevati od snimanja. Ponašala se kao neka diva, u najmanju ruku kao svjetski poznata glumica iako su tada tek rijetki znali tko je.', objasnio je.

  • +3
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Dodao je da je Markle imala niz pravila koja je odredila cijeloj kompaniji za koju je pristala snimiti kampanju, a osim toga na snimanje je došla s vlastitim timom ljudi.

'Došla je s barem 12 osoba uz sebe, imala je svog glasnogovornika, svoju vizažisticu, i svi ti ljudi ponašali su se kao da su u filmu 'Zločeste djevojke', poput tinejdžera koji sve oko sebe s podsmijehom ogovaraju unutar svoje grupice', objasnio je nadalje.

Samo snimanje zapravo je prošlo vrlo glatko jer, kako snimatelj tvrdi, Meghan je jako profesionalna i dobro zna kako se ponašati pred kamerom. Ipak, i tu je dala do znanja da ne podnosi nekoga iznad sebe po hijerarhiji.

'Ja sam producent pa se očekuje da ja određujem poze, no i tu je imala niz svojih zamisli. Jednostavno voli biti autoritet. U jednom trenutku, grlo joj se osušilo pa sam preporučio pauzu te joj sugerirao da popije čašu vode. Na to je kazala da ne želi zvučati kao robot i njezina je bila zadnja.'

Isti snimatelj objasnio je da se njemu Meghan čini kao vrlo nesigurna i zla osoba. 'Razmažena je i jako nesigurna u sebe. Ne znam čime je točno očarala princa Harryja. Zapravo mene uopće nije impresionirala, naprotiv, da mi netko sada ponovno ponudi raditi s njom, odbio bih. Ne volim raditi s takvim teškim ljudima.'

Jedan od uvjeta pri snimanju bio je da se ne fotografiraju njezina stopala, na što je bila posebno osjetljiva, zbog čega je svima odmah bilo jasno da ima kompleks.

Svog susreta s tadašnjom glumicom u usponu prisjetio se i modni fotograf Tommy Mendes kazavši: ‘Vidjelo se da želi biti glavna. Sve je izgledalo kao da je na nekoj misiji, a čini se da joj je i uspjelo’.