privlači pozornost

Ona je najbolje odjevena kraljica: Maxima je oličenje stila čak i u strogoj bež kombinaciji

21.04.2021 u 09:18

Bionic
Reading

Maxima nas je još jednom podsjetila zašto baš ona nosi titulu najbolje odjevene kraljice. Poznata po upečatljivim modnim kombinacijama, nizozemska kraljica ovoga puta pokazala je kako bež boja, koju mnogi smatraju pomalo dosadnom, itekako može biti odlična baza za elegantni stajling, a tajna se krije u pomno odabranim detaljima

Nizozemska kraljica Maxima i supruga kralja Willem-Alexandera unatoč pandemiji vrijedno je nastavila obavljati svoje kraljevske dužnosti uz pridržavanje sigurnosnih mjera. Ovoga puta pažnju je privukla prilikom posjeta CSU, tvrtki za čišćenje u Udenu, koja je nedavno osvojila nagradu King Willem I u kategoriji velikih poduzeća.

Za tu prigodu kraljica je odabrala sofisticirani komplet u bež boji i tako još jednom oduševila svojim senzacionalnim osjećajem za modu. Svjetski mediji 49-godišnju kraljicu Maximu nerijetko nazivaju najbolje odjevenom kraljicom zahvaljujući njezinom osebujnom i hrabrom modnom stilu. Premda joj koketiranje s jarkim bojama i uzorcima nije strano te je često imamo prilike vidjeti u vrlo upečatljivim kombinacijama, Maxima je ovoga puta posegnula za vrlo smirenim tonovima.

  • +5
Kraljica Maxima Izvor: Profimedia / Autor: Shutterstock Editorial

Bež hlače strogog poslovnog kroja uparila je s bluzom dugih rukava u istoj boji. Stajling neupadljive boje podignula je nakitom, koji u svakoj njezinoj modnoj kombinaciji ima važnu ulogu. Ljubiteljica statement nakita ovoga puta odabrala je crni broš, naušnice i par krupnih crnih narukvica. Našla se tu i crna clutch torbica, a modnu priču zaokružila je parom crnih klasičnih salonki visokih potpetica.

Nizozemska kraljica i majka troje djece ima odlične modne kombinacije i ne boji eksperimentiranja, no kada se radi o frizuri i šminki, tu igra na sigurno. Tako je i ovaj put odluka pala na prirodniji make-up te jednostavnu frizuru, pogodnu za dnevne obveze.