BILO JE NEZABORAVNO...

O čemu žene najčešće lažu?

  • Autor: Agencija Vlm
  • Zadnja izmjena 14.06.2011 15:41
  • Objavljeno 14.06.2011 u 14:40
muškarac žena krevet seks

muškarac žena krevet seks

Izvor: Guliver/Thinkstock / Autor: thinstock

Nisam bila s puno muškaraca prije tebe. Nisam bacila tvoju omiljenu košulju i nisam se udvarala tvojem prijatelju... Bile laži dopuštene ili ne, bezopasne ili neoprostive, one su svakodnevne u ljubavnim vezama

Brojna istraživanja provedena su o ženskim lažima; koliko lažu, zašto i o čemu lažu. Jedna je studija otkrila da 95 posto žena

laže partneru kako im se sviđa dar koji su dobile, a među čestim lažima je i ona kada uvjeravaju partnera da je bio savršen u krevetu.
Najzanimljivija statistika je ona da tri četvrtine lažljivica vjeruje kako njihov partner nikada ne bi takvo što napravio njima, prenosi portal californiapsychics.com. A lista od pet najčešćih ženskih laži, vrlo je zanimljiva.

Bila sam samo s xxx muškaraca prije tebe!
Žene osjećaju velik pritisak društva i žele imati čist 'seksualni dosje', pa često lažu o broju muškaraca s kojima su spavale. Žene ispitane na detektoru laži spavale su s dvostruko više muškaraca od onih koje nisu ispitane na detektoru. Što to govori?

Zaista ne znam gdje ti je omiljena majica!
Žene se kunu da nisu vidjele omiljenu partnerovu majicu i da je nisu bacile u smeće... Možda govore istinu, a možda i ne, muškarci neće nikada saznati. Svaka žena zna da je poneka intervencija u muškoj garderobi potrebna, osobito ako se radi o majicama starim 20 godina.

Thinkstock

Thinkstock

Izvor: Guliver/Thinkstock / Autor: Thinkstock


Ne lažem, ne varam i ne činim ništa krivo
Draga prijateljice, izgledaš zanosno!
Studije pokazuju kako žene vole izgledati bolje od drugih žena. Kada kažu osobi da izgleda divno, u biti misle da one izgledaju puno bolje. U slučaju kada druga žena ne predstavlja prijetnju, šute ili 'slučajno' proliju piće po tuđoj haljini igrajući na kartu vlastite atraktivnosti.

Na piluli sam dragi, ništa ti ne brini!

Istraživanja pokazuju da trećina žena (u slučaju da njihov partner tvrdi da ne želi djecu) laže partnerima o kontracepciji kako bi ostale trudne. Studije pokazuju kako petina žena provjerava partnerove mailove, a  desetina ih prati kako bi vidjele kamo njihovi dečki idu.

Ja ne lažem, ne varam i ne činim ništa krivo!
Ženske laži posebice dolaze do izražaja kada žena vara partnera jer osjeća da joj je on učinio nešto krivo (imao aferu s drugom ženom, maltretirao je i slično). Žene se za laž osjećaju i manje krive kada njihova indiskrecija nije emocionalnog karaktera.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi