S KOLIKO SI IH SPAVALA?

Stvari o kojima žene uvijek lažu

01.12.2010 u 09:56

Bionic
Reading

Žene su ponekad vrlo tajanstvene, a muškarci ih često ne razumiju. Ne žele ih uvijek zbuniti, trude se biti obzirne i iskrene, no i one ponekad lažu, i to najčešće kada je seks u pitanju

Muškarcima je ponekad teško shvatiti što im žene žele reći, a istina je da i one nekada lažu. To su ili male bijele laži, istina ispričana do pola kako bi izbjegle svađu, ili one krupne, posebice kada se radi o seksu.

Na pitanja o seksu mnoge žene će prešutjeti istinu i lagati. Tim lažima skrivaju s koliko su muškaraca spavale ili kakav im je bio seks, a muškarci mogu mnogo naučiti iz njihovih laži.

Žene će rijetko kada priznati da im je seks bio loš

Ženama je vrlo teško priznati s koliko su muškaraca doista spavale. Nema pravila, neke smanjuju taj broj dok ga druge povećavaju, a neke se možda ni ne sjećaju. Za laganje o broju bivših seksualnih partnera žene se najvjerojatnije odlučuju zbog osjećaja nesigurnosti.

Od žene ćete češće dobiti komplimente na račun seksa nego kritike. Jednostavno im je teško reći da je seks bio loš, pogotovo na početku veze. Stručnjaci navode da je istinu najlakše otkriti čitanjem govora njezinog tijela.

Obećanje da nikada ne bi prevarile partnera žene će puno lakše izreći nego ispuniti. Doista je teško nekome do koga ti je stalo reći da si ga iznevjerio. Žene se često povode za onom 'što ne znaš, ne može te ni povrijediti'.

Nakon prvog izlaska većina žena će reći da bi voljela da se ponovno vidite ili čujete, ali ne misle sve tako. Na prvom izlasku je teško biti pomalo grub, stoga se nadaju da će muškarac shvatiti poruku kad mu se više nikada ne jave na telefon.

Ženama doista nije bitno kakvog je okusa jelo koje im spremi muškarac. Bez obzira je li jelo ukusno ili grozno, žene će reći da im je odlično jer će biti oduševljene samom idejom da im je muškarac skuhao večeru.

Jedna od najčešćih laži je i ona slavna tvrdnja 'dobro sam'. Žene ne žele odmah podijeliti svoje osjećaje i probleme s partnerom. Najbolje rješenje je pitati nekoliko pitanja i jednostavno je saslušati.

Kada dođu kući iz šopinga s rukama prepunim vrećica žene često objašnjavaju da je sve bilo na sniženju. Istina je da najvjerojatnije ništa nije bilo sniženo i s time se muškarci jednostavno moraju pomiriti, drugog rješenja nema.

Gotovo svaki muškarac je imao barem jednom priliku iskusiti čari čekanja dok se njegova partnerica sprema za izlazak. Iako se mnogim muškarcima korištenje nekoliko kutijica kreme, depiliranje, presvlačenje nekoliko puta za redom te dvosatno šminkanje čini potpuno besmislenim, rješenja nema. Usprkos tome što će ona najvjerojatnije svako malo viknuti 'evo, sad ću, još malo pa sam gotova', ne preostaje ništa drugo nego čekati.