VLADAJU RESICE

Novi trend za kojim su svi poludjeli

16.10.2014 u 11:41

  • +6

Nose se resice

Izvor: tportal.hr / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Ako tražite neki detalj kojim ćete osvježiti jesenski stajling, razmislite o resicama jer one su hit kojem na kraju nećete moći odoljeti

Ako vas asociraju na starinski kaubojski štih pa ih odmah doživljavate u negativnom smislu, razuvjerit će vas najnoviji trendovi koje su objeručke prihvatili i naši i strani celebovi. To ne znači da ćete odmah nabaciti jaknu s resicama poput Nevena Ciganovića, ali jednu finu torbicu koja će odlično upotpuniti streetstyle look itekako će vam dobro doći.

Chanel je pred kraj prošle godine najavio novi trend s resicama revijom koju je prigodno smjestio u Dallas, centar Teksasa. A kakav bi to kaubojski štih bio kad ne bi bilo resica.

Iako su modeli nosili baš sve ukrašeno resicama, od sakoa do suknja, torbe su se svima zacijelo najviše svidjele. Uz slavnu kuću Chanel, resice su zavladale i na policama Guccija, Miu Miu, Lanvina, Marnija i mnogih drugih.

S obzirom na to da su te skupocjene torbice i šarmantne krpice kaubojskog štiha samo za odabrane, ne morate brinuti, jer su i lanci ulične mode vrlo brzo shvatili koliko će resice biti in pa ćete sigurno bez problema pronaći kakvu simpatičnu torbicu bez bolne praznine u novčaniku.