SAVRŠENE SLAVNE LJEPOTICE

Novi trend poziranja preplavio Instagram

21.02.2017 u 13:07

  • +10

Slavne ljepotice u bikiniju

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Što god odjenule i o kakvoj god da se prilici radi, slavne su dame naučile savršeno pozirati, ali to im nije dovoljno pa svako malo smisle nov način kako privući pažnju. Nakon davnog trenda takozvanog 'duck face' izraza lica napućenih usana, sada su se dosjetile poziranja s pogledom prema dolje

Od najmlađe Kardashianke Kylie pa sve do ljepotica poput plus size modela Ashley Graham, poznate su dame na svojim profilima na Instagramu počele objavljivati fotografije na kojima gledaju prema dolje ili u zamišljeno u stranu.

Na takvim fotografijama djeluju kao da nisu svjesne trenutka fotografiranja i vjerojatno žele djelovati manje namješteno, ali to je zapravo pomalo smiješno budući da su fotografije na Instagramu ujedno i dio njihovih poslovnih obaveza zahvaljujući kojima na računima imaju milijune.

Taj takozvani 'nenamješteni look' već su odavno usvojile modne blogerice koje na taj način u prvi plan stavljaju stajlinge i trendove, ali slavne ljepotice podigle su ljestvicu i malo usavršile najnovije poze.

Dok zavodljivo poziraju u mini kupaćim kostimima osim zamišljenog pogleda, kao da trenutno rade nešto sasvim drugo i ne rade fotografiji koja će dobiti na tisuće lajkova, zamamne ljepotice sjede s namjerno ispruženom nogom.

Kako pišu strani mediji, to je jedan od načina da na fotografiji izgledamo bolje, ali opušteno i izbjegnemo namještenu pozu. To je primjerice za Daily Mail potvrdio i profesionalni fotograf James Day, rekavši da na taj način poziranje dobiva jednu opuštenu vibru.