NAGRADNJAČA

Novi proizvod iz linije Aqua Maris

06.05.2013 u 12:00

Bionic
Reading

Učestalost alergijskog rinitisa kontinuirano raste, posebno u razvijenim zapadnim zemljama. Karakterizira ga kihanje, svrbež i curenje nosa, a često se manifestira samo kao začepljen nos i otežano disanje bez drugih simptoma, što osobe često ni ne povezuju s alergijom.

Aqua Maris® Ektoin revolucionarno je i novo rješenje iz 100% prirodne linije Aqua Maris koje kombinira iscjeljujuća svojstva mora uz inovativnu supstancu ektoin, pružajući zaštitu od neugodnih alergena i iritansa.

Aqua Maris® Ektoin dolazi u obliku spreja za nos, u bočici od 20 ml te na siguran i učinkovit način ublažava simptome alergijskog rinitisa i podupire proces regeneracije nosne sluznice.

Koristi se u periodu sezone alergije te prije i poslije izloženosti organizma alergenima izvan sezone. Moguće ga je koristiti u svrhu terapije i prevencije, a s obzirom na jačinu simptoma, preporuča se koristiti samostalno ili u kombinaciji sa standardnom antialergijskom terapijom.

Aqua Maris® Ektoin je 100% prirodan proizvod, klinički dokazane učinkovitosti, bez konzervansa i prikladan je za djecu i najosjetljivije pacijente.

Što je ektoin i kako djeluje na nosnu sluznicu?

Ektoin je 100% prirodni sastojak koji se dobiva iz ekstremofila. Ekstremofili su mikroorganizmi koji mogu preživjeti u ekstremno nepovoljnim uvjetima okoline (npr. iznimno visoka i niska temperatura, tlak, visoka koncentracija soli, UV-radijacija...). Kako bi se zaštitili od tih štetnih vanjskih učinaka, ekstremofili sintetiziraju ektoin. Ektoin na jednak način može zaštiti ljudske stanice od nepovoljnih vanjskih utjecaja, poput alergena i iritansa.

Ektoin štiti i stabilizira membrane stvarajući na nosnoj sluznici zaštitni film patentiranog naziva Ectoin - Hydro Complex koji sprječava doticaj alergena i iritansa sa stanicama i time ublažava alergijsku reakciju. Alergeni i iritansi ne mogu se približiti nosnoj sluznici te se lakše odstranjuju ispuhivanjem nosa. Blago hipertonična otopina djeluje kao prirodni dekognestiv, a soli iz mora djeluju trofički na sluznicu.

Uzimajući u obzir sigurnost, učinkovitost, jednostavnost primjene i činjenicu da se radi o potpuno prirodnom proizvodu, Aqua Maris® Ektoin predstavlja novi pristup u rinološkoj prevenciji i terapiji.

Tportal.hr je za svoje čitatelje pripremio tri paketa Aqua Maris Ektoina!

Nagradu su osvojili:

Martina Miličević
Stjepan Tućin
Bojana Kelečević

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.