RAVNO IZ LONDONA

Novi nas modni trendovi neprestano mame

18.02.2014 u 12:45

  • +20

London Fashion Week

Izvor: Reuters / Autor: Reuters

Bionic
Reading

Počeo je Tjedan mode u Londonu, a novi nas trendovi za iduću jesen i zimu već sada nepristojno mame. Pogledajte što su to smislili u modnim kućama: Vivienne Westwood Red Label, Matthew Williamson, Burberry Prorsum, Topshop Unique, Christopher Kane, House of Holland i Temperley London

Rubac na glavi, vezan ispod brade, svilen, uz karirani vuneni kaputić stegnut u struku i dužine do ispod koljena – to je savršen retro look kakav će se tražiti iduće hladne sezone.

Pokazala je to Vivienne Westwood za svoju liniju Red Label, uz kojekakve zanimljivosti u obliku damskih odijelca čiji se pojedini dijelovi tuku uzorcima (tanke pruge suknje i debele na sakou) i odličnih nosivih kaputa koji jesu predimenzionirani, ali ostaju ženstveni.

Matthew Williamson sve više privlači pozornost šire javnosti, jer koliko god ostaje u visokoj modi, ulazi i u dućane u kojima si njegovu cjenovno nižu liniju može priuštiti i širi krug ljudi. Geometrijska igra cvjetova, zvijezda i krugova proteže se kroz svaki njegov styjling, od minica preko pulovera do suknji i haljina. Vrlo mladenački, nosivo, za najraznoraznije prilike.

Krzno, koža, šljokice i puno životinjskog printa obilježili su reviju Toma Forda, iz čije ćete kolekcije zasigurno ponajviše voljeti njegove nosive zimske haljine, suknje i odijelca - crna klasika, obrubljena kožom.

Burberry Prorsum ovaj je put izašao s iznenađujuće šarenim komadima, od glasovitih balonera preko marama do haljina.

Mračan, uz pokoji bljesak u limeta zelenoj boji, ovaj put je Christopher Kane. Kožni komadi nose se uz prekrasno pletivo maštovitih mustri – ma odlično, nosivo, savršeno za svaki dan.

Londonski Topshop Unique, House of Holland, Temperley London – svi su donijeli pokoji trend koji valja upamtiti, pogledajte u fotogaleriji.