dvadeset ideja za novi look

Novi look bez odlaska u šoping: Kako izgledati fenomenalno ovog siječnja u starim stvarima iz ormara

11.01.2023 u 11:35

Bionic
Reading

Donosimo 20 ideja za novi look koji možete kreirati koristeći se različitim kombinacijama komada koje već posjedujete

Mnoge žene u siječnju osjećaju veliku želju za promjenom, a nerijetko krenu od noviteta u svom stajlingu.

Ukoliko ne osjećate preveliku želju za šopingom, a sve vam u ormaru izgleda dosadno i kao da ste nosili 'stotinu' puta, donosimo čak 20 ideja kako osvježiti svoj look raznim kombinacijama aktualne garderobe.

Kombinirajte sve najdraže komade

Bilo da je riječ o skupocjenoj dizajnerskoj odjeći ili baš 'onoj' omiljenoj majici, dajte si oduška i obucite ih sve odjednom!

Različite stilove neutralizirajte trapericama ili hlačama u crnoj boji, a dobro dođu i klasici poput bijele košulje ili svijetlog kaputa.

Začinite sve šalom

Ako volite minimalističko odijevanje, šal je idealan dodatak za vas! Kombinirajte tamnije tonove uz šarenu odjeću i žarke boje uz tamne kombinacije.

Odjeća za party? Zašto ne?!

Tko kaže da je svečana odjeća samo za posebne prilike? Priuštite si stajling za party ili svečanu večeru i u drugim danima.

Umetnite hlače u čizme

Da, umetanje hlača u čizme vraća se u modu! Trend koji je dugo godina bio hit izgubio je na popularnosti proteklih godina, ali njime i dalje ne možete pogriješiti. Tim više što bi uskoro opet mogao biti omiljeni jesensko-zimski odabir!

Upotpunite look šeširom

Ako osjećate da vam je trenutna garderoba dosadila i da je vrijeme za promjene, prije nego se riješite 'pola ormara', podarite si novi look uz šešir!

Šešir će upotpuniti svaki stajling i dati mu dozu profinjenosti, a vama osjećaj kao da u istoj odjeći nikad niste izgledali toliko dobro.

Istaknite ovratnik

Bilo da je riječ o majici s većim ovratnikom ili košulji, svakako ga istaknite uz svoj kaput!

Podignite stajling remenom

Što god obukli, remen će to učiniti još boljim! Haljine, kaputi i široke košulje dobit će potpuno novi izgled uz ovaj jednostavan, a efektan dodatak.

Iskoristite moć slojeva

Svi znamo da je zimi preporuka slojevito oblačenje. Pa zašto to ne iskoristiti? Odaberite nekoliko omiljenih komada odjeće i dajte si oduška u njihovom kombiniranju u više slojeva!

Pomiješajte uzorke

Kombiniranje različitih uzoraka? Zašto ne?

Postoji samo jedno pravilo: neka ih povezuje barem jedna zajednička boja i nemate razloga za brigu.

Istaknite najlonke

Najlonke se i službeno vraćaju u modu! Uz jedan upečatljivi par, svaku kombinaciju možete podići na novu razinu.

Birajte oversized modele

Dajte si oduška oversized modelima i, ako želite, obucite ih sve odjednom! Ove godine toliko su popularni da nikako ne možete pogriješiti čak ni ako ih odjenete više istovremeno.

Dajte šansu mini suknji

Iako su zimi, razumljivo, znatno popularniji dulji modeli, i kratka suknja može dobiti svoj trenutak slave!

Čak i u hladnijim danima moguće ju je efektno kombinirati s visokim čizmama i debljom jaknom, a look možete obogatiti vizualno bogatim najlonkama.

Obucite nešto ružičasto

Žarka ružičasta boja nikad ne izlazi iz mode. Iskoristite to ove zime i svoje tamnije stajlinge podignite prozračnim nijansama ružičaste.

Osvježite se žarkim bojama

Ružičasta nije jedina boja koja će osvježiti vaš izgled! Ako je i vaš ormar u zimskim danima ispunjen tamnim nijansama, dodavanje šarenih boja efektno će tranfsormirati vaš cjelokupni modni izričaj.

Sve u istoj boji

Pregledajte sadržaj svoje garderobe, izdvojite sve komade u istoj boji i od njih kreirajte potpuno novu kombinaciju!

Ovakav način kreiranja stajlinga odaje dojam pomnog promišljanja, a u stvarnosti je sjajan trik za brzinski odabir upečatljivog spoja.

Poderane hlače

Imate hlače za koje već neko vrijeme mislite da im nema spasa? Možda je vrijeme da im podarite novi izgled! I to vrlo jednostavno: izrežite ih na nekoliko mjesta i stvorite trendi poderane hlače kakve ne izlaze iz mode.

Odijelo koje čini razliku

Ukoliko i vi početkom godine radije nosite udobnu i mekanu odjeću, a željni ste promjene, odijelo bi moglo biti pravo rješenje za vas! Umjesto da se na još jednom Zoomu pojavite u džemperu, podarite si osjećaj svježine i novih početaka oblačenjem u omiljeno odijelo, pa i na nekoliko sati.

Ne štedite na bojama

Tko kaže da se zimi moraju nositi samo tamne boje?

Unesite dozu pozitive u svoj život kombinirajući različite šarene nijanse, od crvene i narančaste do roza i ljubičaste!

Birajte chic kaput

Kako zimi često provodimo velik dio dana zabundani u svoje kapute, zašto ih ne učiniti najboljim dijelom svojeg outfita?

Birajte chic kaput koji nećete htjeti skinuti čak ni u zatvorenom, a uz koji će svaka vaša kombinacija izgledati još bolje!

VJERNA SVOM STILU

Poslovna elegancija Brigitte Macron: Minimalizam na francuski način nikad ne može izgledati loše

Pogledaj galeriju