ALEX GRDIĆ

Nova tetovaža za najboljeg frajera u mom životu

12.04.2011 u 19:54

Bionic
Reading

Svojevrsna kuma novootvorenog Studija za tetoviranje i body piercing Godina Zmaja na zagrebačkoj Savskoj ulici bila je Miss Hrvatske 2003. i jedna od naših najpoznatijih manekenki, koja je svoju treću tetovažu posvetila trenutačno najvažnijem muškarcu u svom životu

'Veliki sam fan tetovaža, ali ne mogu biti cijela istetovirana zbog posla koji radim, a i ne bi to bilo lijepo za ženu. Ovo je moja treća tetovaža, nakon leptira na desnom ramenu i natpisa 'Bog neka mi sudi' na starohrvatskom na potiljku. Piše 'Makai', što je ime mog dvoipolgodišnjeg nećaka, što na gruzijskom znači 'dar od Boga'. Zaželjela sam da je na desnom zapešću, mjestu gdje, kažu, postupak najviše boli; sad ćemo provjeriti', kazala je hrabro Alex, prije no što joj je majstor Duško Dokmanović počeo raditi najnoviji tattoo.

'Stefany, dođi, ti ćeš me držati za drugu ruku, da manje boli', ipak je pozvala svoju prijateljicu, također iz modnih voda, Stefany Hohnjec. Usput je dalje objašnjavala svoje motive.
'Moj nećak, sin moje starije sestre, ima sve crte mog karaktera, kao da je mala Alex.'

Na pitanje novinara kuca li joj to biološki sat, spremno je odgovorila.
'Ne treniram još za majčinstvo jer tome se treba potpuno posvetiti prvih nekoliko godina života djeteta. Ali svako malo skoknem k njima u Vinkovce da bih se s njim igrala i pričuvala ga. Svom djetetu nadam se za kojih pet-šest godina', zaključila je. Od planova za odlazak u Tursku zasad je, kaže, odustala, jer sa Stefany i još nekoliko kolegica priprema veliki modni happening koji će se desiti na ljeto u Zadru. A nakon toga želja joj je da se Stefany Hohnjec i Dvini Meler pridruži na sljedećem avanturističkom proputovanju kroz Sjevernu i Južnu Ameriku.

Zatim se ponovo vratila na aktualnu temu – tetovaže.
'Super mi je ovaj bajkerski đir! A tetovažu sam rekla da ću napraviti, pa to i učinila jer do obećanja držim, reći će vam to svi koji bolje znaju Alex. Ne boli, samo malo pecka, no trudim se o tome ne razmišljati. Na muškarcima volim vidjeti veće tetovaže, ali za to stvarno moraju biti veliki frajeri. Hoću li ja pridodati još koju još ne znam, vidjet ćemo', završila je Aleksandra Grdić, prije no što se digla sa stolca i pokazala svoju tetovažu. Stefany Hohnjec pohvalila ju je i njen prag podnošenja boli ocijenila visokom devetkom. Dvije prijateljice poslije su otišle na, vele, zasluženu djevojačku večericu.

Inače, Godina Zmaja drugi je u vlasništvu bračnog para Dokmanović. Prvi su još prije 16 godina otvorili u Sesvetama, a sada ga drži njihov sin. Primjerice, kod njih su svoje tetovaže napravili Ana Rucner i Bizzo, Žanamari Lalić stavila je piercing, a Marija Štrajh učinila je isto pred kamerama. Kao majstori filmske tetovaže, takve su aplicirali Reneu Bitorajcu, Barbari Nola, Leonu Lučevu, Kreši Mikiću i brojnim drugim poznatima iz našeg javnog života.