MAGNET ZA POGLEDE

Nosi li išta ispod sakoa? Emily Ratajkowski ovim je izdanjem privukla svu pozornost na gradskim ulicama

27.07.2020 u 09:08

Bionic
Reading

Nakon što je krajem lipnja svoj prepoznatljiv imidž odlučila drastično promijeniti transformiravši se iz zanosne brinete u plavušu, poznata američka manekenka Emily Ratajkowski na ulicama New Yorka proteklog je vikenda otkrila kako je njezina promjena imidža bila kratkoga vijeka

Ova slavna američka ljepotica, koju je svjetska javnost zapazila zahvaljujući golišavom gostovanju u spotu pjevača Robina Thickea, na svom Instagram profilu redovito pozira u oskudnim bikinijima, a na gradskim ulicama i svečanim događanjima pozornost redovito privlači svojim pažljivo osmišljenim kombinacijama.

Posljednjih tjedana svoj neupitan smisao za modu Emily uslijed pandemije koronavirusa gotovo svakodnevno dokazuje na ulicama New Yorka, a povratak u svijet brineta odlučila je označiti zavodljivom i efektnom kombinacijom s vlastitim potpisom.

  • +4
Emily Ratajkowski Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Svoju svjetsku prepoznatljivost Emily je odlučila dodatno unovčiti osnivanjem vlastitoga brenda Inamorata u čiju je ponudu ovih dana odlučila uvrstiti i efektne komplete stvorene od prdimenzioniranog blejzera i minijaturne minice, a u njegovoj bež inačici prošetala je ulicama New Yorka.

Uz njega vješto je kombinirala trendovske dodatke poput crne torbice na rame u duhu 90-ih i modela sunčanih naočala retro izgleda s potpisom brenda Oliver Peoples.

Efektno izdanje ova 29- godišnja ljepotica tradicionalno je zaokružila omiljenim bijelim tenisicama, odlučivši se za model s potpisom popularnog francuskog brenda Veja čije su tenisice posljednjih sezona osigurale pravu vojsku slavnih i domaćih obožavateljica.