U SREDIŠTU POZORNOSTI

Slavna plavuša u uskoj crnoj haljini, koja ne trpi donje rublje, magnet je za poglede

13.07.2020 u 10:38

Bionic
Reading

Otkako se u spotu za pjesmu 'Blurred Lines' Robina Thickea pojavila u toplesu, proslavljena manekenka Emily Ratajkowski ne prestaje mamiti uzdahe svojim provokativnim izdanjima u kupaćim kostimima i seksi odjevnim kombinacijama. Jednu takvu prošetala je nedavno ulicama New Yorka

Atraktivna manekenka i vlasnica brenda kupaćih kostima Inamorata, Emily Ratajkowski, okretala je glave na ulicama Velike jabuke u pripijenoj maloj crnoj haljini koja je u prvi plan stavila ljepotičino vitko tijelo i bujne obline koje su je i proslavile.

Seksi haljina bez rukava midi kroja, koja ne trpi donje rublje, ocrtala je svaku krivinu na tijelu slavne ljepotice koja je nedavno, nakon dugo godina, postala plavuša. Lijepu manekenku bilo je teško uočiti na cesti, kako zbog nove boje kose na koju se mnogi još uvijek nisu navikli, tako i zbog zaštitne maske koju je Emily odgovorno stavila na lice prije nego je ušla u trgovinu.

  • +5
Emily Ratajkowski Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Mala crna haljina omiljeni je odabir žena diljem svijeta već nekoliko desetljeća. Proslavila ju je Coco Chanel 1920-ih, a ovaj modni klasik dandanas slovi za 'must have' čiju popularnost ne mogu osporiti ni najpopularniji trendovi. Lako se prilagođava svakoj prilici i još lakše kombinira, a to vrlo dobro zna i lijepa Emily.

29-godišnja ljepotica stajling je začinila crnim sunčanim naočalama, efektnom narančastom torbicom i bijelim tenisicama koje pristaju uz apsolutno sve i baš zato bi ih u svom ormaru trebala imati svaka žena.