RISKANTAN ODABIR

Nosi li Hailey Bieber išta ispod haljine koja ne trpi donje rublje? Zahvaljujući njenom brižnom suprugu nećemo to doznati

27.07.2021 u 17:18

Bionic
Reading

Na aukciju umjetnina koju je je organizirao njen suprug Justin Bieber, supermodel Hailey Bieber je stigla u crnoj večernjoj haljini od baršuna i čipke koja ne trpi donje rublje

U svečanoj večernjoj haljini za koju je osim skladne građe potrebno imati i hrabrosti Hailey je fotografirana dok je sa suprugom napuštala događaj.

Slavni pjevač rukama je prodržavao bokove svoje lijepe supruge kako pred bljeskovima fotoreportera ne bi slučajno provirilo nešto što ne treba.

Baršunasta crna haljina s detaljima od čipke i vrlo visokim prorezima dio je najnovije kolekcije brenda Alessandra Rich i još se nije pojavila u prodaji.

Vintageom nadahnut londonski brend omiljen je među članicama kraljevske obitelji i glumicama s A-liste. Njihove je modele u brojnim prigodama nosila Kate Middleton, a na raznim događanjima bio je odabir i Dakote Johnson, Lily James i Sienne Miller.

Hailey je odavno dokazala da ima stila što se tiče ulične mode, a sinoćnjim je odabirom večernje haljine dokazala i da se dobro snalazi na crvenom tepihu.

  • +7
Justin i Hailey Bieber Izvor: Profimedia / Autor: PeBu / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Stilistica Maeve Reilly, koja s Hailey radi od njene 19. godine, kaže kako je supermodel uvijek spremna pomicati granice svojim stilom, ali zna se zakačiti za ono što voli, zbog čega je i uspjela stvoriti tako prepoznatljiv osobni stil.

'Kod naše mi se dinamike sviđa to što ona jednostavno dobiva stvari koje se ne mogu kupiti. Naravno da je uopće ne prisiljavam da nešto nosi, a ona neće nositi nešto što joj se ne sviđa. Ponekad je moram malo ohrabriti, ali obzirom da se uglavnom slažemo, najčešće je ne trebam poticati', rekla je Reilly.

Po izrazu lica lijepe Bieberove supruge moglo bi se zaključiti da nije baš najsuigurnija u sinoćnji odabir, ali dok je Justin uz nju, nema se čega bojati.