magnet za poglede

Boja s kojom je nemoguće pogriješiti: Hailey Bieber vješto je prigrlila vrući modni trend i odlično ga upakirala u ljetni stajling

23.06.2021 u 14:41

Bionic
Reading

Hailey Bieber, manekenka koja slovi za jednu od najvećih modnih influencerica, jako dobro zna prepoznati trend. Kombinacije i modni komadi koje odjene nerijetko postanu pravi modni hit, a sada je dokazala i ono što su mnogi ranije predviđali – lila boja je vladajući trend ove, ali i iduće sezone

Hailey Bieber i njezin suprug, pjevač Justin Bieber trenutno borave u Parizu. U glavnom gradu Francuske i jednom od modnih prijestolnica slavna manekenka pokazala je modne kombinacije koje beskompromisno prate modne trendove kakve smo imali prilike vidjeti na modnim pistama za jesen i zimu 2021. Naime, lila je nova trend boja koju ćemo imati prilike vidjeti na svim modnim komadima i dodacima. Iako je ljeto tek na početku, trendseterica Hailey vješto je prigrlila vrući modni trend i odlično ga upakirala u ljetnu varijantu.

Mini suknju visokog struka i s prorezom Hailey je hrabro kombinirala s kratkim pletenim topićem bez rukava, a cijelu kombinaciju je začinila upečatljivom mekom lila torbom. Uz kombinaciju nježnim tonova odjenula je popularne loaferice, a glamurozan stajling zaokružila velikim sunčanim naočalama.

  • +2
Hailey Bieber Izvor: Profimedia / Autor: LSN / KCS Presse / Profimedia

No, nije samo lila boja trend koji Hailey rado prati ove sezone. Kasnije je pokazala i vrlo odvažnu smeđu haljinu koja je najviše pažnje privlačila zavodljivim detaljem kojem strelovito raste popularnost. Haljina s halter ovratnikom veliki je hit ove sezone, a Hailey ga nosi doista sjajno.