MODNA LEKCIJA

Tako zavodljivo i elegantno: Hailey Bieber pokazala kako je mala crna haljina uvijek dobar izbor

20.04.2021 u 09:14

Bionic
Reading

Manekenka Hailey Bieber slovi za jednu od najvećih modnih influencerica, a tu laskavu titulu još jednom je potvrdila odlični modnim stajlingom

Modni trendovi su neizbježni, a ako ste pri tome i modna zvijezda, onda ih imate u malom prstu. Međutim, ponekad je klasika najbolji izbor, a to je ovoga puta pokazala i manekenka Hailey Bieber. Sa suprugom Justinom Bieberom, 24-godišnja modna zvijezda uputila se na vjenčanje glazbenika Harva i pjevačice Felicije King održanog u Los Angelesu i svima očitala modnu lekciju.

Inače zaljubljenica u modu 90-ih Hailey je zablistala u čistoj klasici – u maloj crnoj haljini koja je laskala njezinoj vitkoj figuri te crnim elegantnim sandala vrtoglavo visokih potpetica.

I dok bi joj neki prigovorili kako crna boja nije najsretniji izbor za odlazak na vjenčanje, Hailey je pokazala kako je mala crna haljina uvijek odličan, elegantan izbor s dozom sofisticiranosti. Modnu kombinaciju zaokružila je malom crnom torbicom na preklop čiji dizajn potpisuje Saint Laurent te dvije decentne dijamantne ogrlice.

Hailey Bieber Izvor: Profimedia / Autor: Rachpoot / BACKGRID / Backgrid USA

Dizajn Haileyne jednostavne, a tako efektne haljine djelo je dizajnera Alber Elbaza, a slavna manekenka još je jedna u nizu njegovih obožavateljica.

Bivši Lanvinov kreativni direktor nedavno je pokrenuo vlastitu modnu liniju naziva AZ, prema njegovim inicijalima.

'Danas moda mora biti održiva, mora biti ekološki prihvatljiva,' nedavno je Elbaz izjavio za Vogue. Vodeći se tim načelom, njegova modna linija bazira se na prirodnim bojama, odgovorno proizvedenim mikrovalnima te recikliranom poliesteru te na taj način dizajner udovoljava željama moderne, ekološki osviještene žene.