Eiza González

Nju je nemoguće ne primijetiti: Meksička ljepotica u sportskoj kombinaciji otkrila struk koji izaziva zavist

13.11.2020 u 14:39

Bionic
Reading

Eiza González, zgodna glumica rođena u Meksiku koja gradi karijeru u Hollywoodu, rijetko kad može proći nezapaženo

Čak i kad je u ležernom sportskom izdanju za dnevne prigode, zanosna Latina izaziva pozornost pa tako nikome nije promaknula prilikom odlaska po svoju omiljenu kavu.

Zanosna Meksikanka bila je u središtu pozornosti spojivši kratki bijeli kardigan s velikim drvenim gumbima od rebraste tkanine s udobnim hlačama sivomaslinaste boje.

Casual look pokazao se kao pun pogodak, a jednostavan stajling otkrio je i vitki struk ove atraktivne brinete čija je majka Glenda Reyna, poznata meksička manekenka i model.

Visoke bijele tenisice i sunčane naočale retro stila odlično su se uklopile u ovo izdanje nove holivudske senzacije.

Kosu je nosila stiliziranu u blagim valovima, a nosila je i zaštitnu masku, koja je u cijeloj Kaliforniji obavezna i na otvorenim javnim prostorima.

  • +3
Eiza González Izvor: Profimedia / Autor: Phamous / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Lijepa Eiza, sudeći po svemu, pokupila je najbolje gene svojih roditelja jer je mnogi smatraju jednom od najzgodnijih glumica svoje generacije.

Iako je ljetos uživala u društvu hvaljenog glumca Timotheea Chalameta (24) u popularnom odredištu Cabo San Lucas, čini se da ta romansa nije potrajala, a u posljednje vrijeme se šuška kako je njezinu pozornost osvojio markantni maneken Dusty Lachowicz.

Mladu zavodnicu, koju smo mogli vidjeti i u ulozi Madame M u filmu 'Brzi i žestoki' iz 2019., povezivali su i s mnogim poznatim ljepotanima poput Josha Duhamela, Liama Hemswortha, Calvina Harrisa...

Inače, kako se pisalo, atraktivna Meksikanka pojavit će se u filmu 'Godzilla vs Kong', čija je premijera zakazana za iduću godinu.