JESSICA BIEL

Holivudska ljepotica otkrila je tajnu svog njegovanog izgleda: Ovaj organski serum za lice izbrisat će sitne bore i nepravilnosti

13.11.2020 u 13:19

Bionic
Reading

Jedna od omiljenih holivudskih glumica, 38-godišnja Jessica Biel, otkrila je tajnu svog mladolikog izgleda. U svoju beauty rutinu odavno je uključila 'čaroban' serum za lice s moćnim i prirodnim sastojcima koji ima odlične recenzije, a evo o kojem je proizvodu riječ

Osjećate li ikad kao da nema pomoći vašoj koži? Kao da ste isprobali sve što ste ikad pročitali o njezi kože i ne možete pronaći rješenje? No, koliko god zvučalo kao floskula, uvijek postoji rješenje. Put do blistave i zdrave kože popločen je kvalitetnim snom, dovoljnim unosom svih potrebnih vitamina i minerala, zdravom prehranim, dovoljnim unosom tekućine, redovitom njegom kože i, naravno, odgovarajućim proizvodima ovisno o vašem tipu kože.

Jessica Biel pronašla je svoj 'must have' proizvod kada je održavanje mladolikog izgleda u pitanju. Slavna glumica i supruga pjevača Justina Timberlakea je baš kao i mnoge žene dugo tražila proizvod za njegu lica koji će zadovoljiti sve njezine potrebe, jer njegovano i mladoliko lice je važan dio njezina posla.

Slavna glumica otkrila je kako u svojoj kozmetičkoj torbici uvijek ima Eminence Eight Greens Youth Serum, a koliko ga obožava govori i činjenica da brend na svojoj stranici ima izdvojenu recenziju lijepe Jessice.

38-godišnja glumica ovaj serum uvijek nosi sa sobom tijekom putovanja. Zrak u avionima zna biti izrazito suh, a putovanja na daleke relacije i druge krajeve svijeta može imati loš efekt na kožu, stoga Biel nikad ne izostavlja rutinu njege lica nakon svakog leta.

'Često letenje avionom isušuje moju kožu, stoga se trudim redovito je hidratizirati. Uvijek uz sebe u ručnoj prtljagi imam Eminence Eight Greens Youth Serum', otkrila je Biel.

Ovaj serum ima odlične recenzije, a pojedini kupci vjerni ovom brendu serum su opisali kao 'čarovni serum koji je spasio njihovu kožu'. Prema riječima jedne žene serum joj je pomogao riješiti se hormonskih akni s kojima je dugo vodila borbu. Zadovoljni kupci tvrde kako serum već nakon prvog korištenja kožu čini mekom i hidratiziranom tijekom cijelog dana.

Cilj ovog seruma je eliminirati vidljive znakove starenja, učvrstiti i zategnuti kožu, istodobno uklanjajući višak ulja na licu, hidratizirajući i izglađujući sve nepravilnosti na licu.

Kako? Sa svojim moćnim popisom organskih sastojaka, prepunih antioksidansima i vitaminima. Koncentrirani ekstrakt sjemena juke, prstaste konopljike i lana ključ su za zategnutu i blistavu kožu, dok formula BioComplex sadrži koenzim Q10 i alfa lipoičnu kiselinu za hidrataciju, jačanje i smanjenje pojave bora. U formulu se unose i pomlađujuća paprika te umirujuće, nadopunjujuće ulje lavande. A najvažnije od svega - nema parabena, ftalata ili natrijevog lauril sulfata, niti je proizvod ispitan na životinjama.

Prije nego ovaj serum nanesete na kožu, lice je potrebno temeljito oprati vodom. Kada se lice lagano posuši nanesite serum po cijelom licu. Najbolje bi bilo nanijeti nekoliko kapi na obraze, čelo bradu, nos i vrat. Serum potom utapkajte i umasirajte u kožu kako bi se čim bolje upio. Beauty rutinu završite nanošenjem hidratantne kreme za lice. Činite to jednom do tri puta dnevno, ovisno o preferencijama vaše kože. I voilà - imat ćete čisto i blistavo lice poput Jessice Biel.