UVIJEK LIJEPA

Njoj sve stoji: Zanosna Georgina Rodriguez za ovaj je look zaradila više od 2 milijuna lajkova

12.10.2021 u 15:06

Bionic
Reading

Prelijepa Georgina Rodriguez, zaručnica nogometne zvijezde Cristiana Ronalda, na društvenim mrežama ima velik broj pratitelja koje je ostavila bez daha u ljetnom chic izdanju

Zgodna crnka što god da odjene ne može proći nezapaženo, a svoje je raskošne obline ovoga puta istaknula stajlingom koji je njezine brojne obožavatelje ostavio bez riječi.

Atraktivna Georgina na Instagramu je objavila fotografiju iz Venecije koja se jako svidjela njezinim vjernim fanovima.

U bijeloj haljini bez naramenica, s potpisom dizajnera Ramija Kadija, detaljima od muslina i sa statement ogrlicom (Pasquale Bruni), 27-godišnja influencerica i poduzetnica pozirala je u moru u srebrnim sandalama brenda La Silla i 'zapalila' internet, a pozitivni su se komentari samo nizali.

Fanovi su je odmah obasuli komplimentima pa nimalo ne čudi to da je Georgina vrlo brzo skupila više od 2,6 milijuna lajkova.

  • +4
Georgina Rodriguez Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Inače, krajem godine korisnici Netflixa moći će pogledati seriju 'Soy Georgina', što prati život slavne ljepotice koja je Ronaldu rodila najmlađu kćer Martinu Alanu.

Georgina je s Ronaldom u vezi već pet godina, a osim što imaju trogodišnju kćer, ljepotica je preuzela brigu o njegovoj djeci koju su mu rodile surogat majke - 11-godišnjem Cristianu Ronaldu Jr.-u i četverogodišnjim blizancima Evi i Mateu.

U traileru je između ostalog otkrila kako joj je jedna želja i dalje neostvarena, a to je da nogometaš Manchester Uniteda uskoro klekne pred nju i napokon je zaprosi. 'To ne ovisi o meni... Daj Bože', odgovor je koji je Georgina dala svojim prijateljima koji je ispituju hoće li je 36-godišnji nogometaš napokon oženiti.