OLIVIA PALERMO

Njezine modne savjete vrijedi poslušati

30.09.2015 u 11:22

Bionic
Reading

Olivia Palermo, 29-godišnja modna ikona, mnogim je ženama i djevojkama uzor u odijevanju jer što god da odjene, na njoj to uvijek izgleda nevjerojatno dobro

Zgodna stilistica koja je uspješno lansirala kolekciju torbica, cipela i lakova za nokte, a odnedavno i kao dizajnerica nakita, časopisu Elle otkrila je kakav nakit voli nositi i svoje modne tajne.

Njezina kolekcija nakita inspirirana je jeseni, a kupci mogu birati između velikih narukvica, ogrlica, broševa, ukrasnih kragnica...

Olivia svoje prepoznatljive outfite redovito ukrašava modnim detaljima i u tome joj nema ravne. Svojim profinjenim modnim ukusom uvijek iznova oduševljava brojne obožavateljice koje je u stopu prate na društvenim mrežama gdje je vrlo aktivna.

'Sve ovisi o trenutačnoj inspiraciji. Nekad se fokusiram na suknju ili jaknu te oko toga gradim styling. A ponekad u minuti odlučim što bih mogla iskoristiti od nakita. Ne možete pogriješiti s velikom ogrlicom - to će podignuti svaku kombinaciju', kaže Olivia koja ljeti voli nositi nakit u boji ili komade sa zlatnim sjajem.
Za hladnije dane pak bira topliji nakit s tamnijim detaljima.

Što se tiče odjeće, Olivia kaže kako je s godinama naučila što joj dobro stoji.
'Najvažnije je pronaći komade odjeće koji vam pašu. Ako negdje kupite nešto što vam se jako svidi, u H&M-u ili nekom drugom dućanu, a niste zadovoljni kako vam stoji, moj savjet je da to prekrojite kod krojačice. Ponekad i male preinake čine čuda', kaže Olivia koja je dobro poznata po naizgled nespojivim kombinacijama uzoraka i boja.