ana de armas

Njezin izbor haljine je oduševio, ali čizme još više: Ovo je model koji se nosi u svim prilikama, i to godinama

06.03.2023 u 19:51

  • +8

Ana de Armas

Izvor: Profimedia / Autor: CYRIL ECQUENARD / KCS PRESSE / ZABULON LAURENT/ABACA / ABACA PRESS / CYRIL PECQUENARD / KCS PRESSE / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Zimska moda nikada nije izgledala privlačnije, a dokazuje to nova kolekcije modne kuće Louis Vuitton, ali i stajling glumice Ane de Armas koja je sjedila u prvom redu do piste

U prohladnom Parizu luksuzna modna kuća Louis Vuitton predstavila je svoju najnoviju kolekciju za jesen/zimu 2023./2024. i tom prilikom oduševila krojenim kaputima i haljinama koji se poigravaju strogim krojevima i modernim izgledima.

No, dok je s jedne strane poglede privlačila sama revija, s druge strane pažnju su privlačile i atraktivne gošće u prvim redovima, a među njima svakako se izdvajala prekrasna Ana de Armas.

Poznata 34-godišnja kubanska zvijezda osigurala je popriličnu dozu pogleda pojavivši se u nježnoj, a istovremeno moćnoj prošivenoj mini haljini u boji breskve s dubokim dekolteom.

Elegantni crni sako osigurao je elegantan izgled, dok su kožne čizme do koljena i odgovarajuća crna torbica dali završni detalj. Iako je haljina sama po sebi bila vrlo atraktivna, pažnju su posebno privukle crne, visoke čizme. Uske oko noge, sa stabilnom četvrtastom petom koja je istovremeno elegantna i udobna, ovaj model čizama odličan je primjer bezvremenskog i vječno klasičnog komada koji je jednako nosiv u dnevnim, ali i večernjim varijantama.

  • +9
Louis Vuitton jesen/zima 2023./2024. Izvor: Profimedia / Autor: JULIEN DE ROSA / AFP / Profimedia