ZANOSNA KUBANKA

Ana de Armas zaustavljala poglede u crnom od glave do pete

04.01.2023 u 09:49

Bionic
Reading

Istoga dana kada je proglašena voditeljicom ovogodišnje dodjele Zlatnih globusa, zanosna Kubanka ukrala je svu pozornost na ulicama New Yorka, a zatim i u talk showu Jimmyja Fallona

Zvijezda Netflixovog filma o Marilyn Monroe posljednjih mjeseci oslanja se na stilisticu Samanthu McMillen, zaslužnu i za njezino posljednje izdanje u Velikoj Jabuci.

Ispod crnog balonera brenda Louis Vuitton, u kojem se zaputila do TV studija, Ana de Armas nosila je zavodljiv model male crne haljine u znaku visokog proreza te je cjelokupno izdanje zaokružila crnim sandalama s detaljem cirkona.

Spomenuta haljina stiže s potpisom brenda Oscar de la Renta, a kako bi poznata Kubanka izgledala posve besprijekorno, za to se pobrinuo glam tim sastavljen od frizerske stilistice Lone Marie Vigi i vizažistice Mélanie Inglessis.

Istog dana Udruga stranih novinara Hollywooda objavila je da će De Armas obnašati dužnost voditeljice tijekom 80. dodjele Zlatnih globusa 11. siječnja. Njome službeno započinje nova sezona nagrada, a ona je također nominirana za osvajanje zlatnoga kipića u kategoriji najbolje glavne glumice za svoju ulogu Marilyn Monroe u biografskom filmu ‘Plavuša’ Andrewa Dominika, usprkos lošim kritikama.

U SAN SEBASTIANU

[FOTO] Ovom je kombinacijom Ana de Armas potvrdila da je nova kraljica crvenih tepiha

Pogledaj galeriju