obožavaju ga

Nježan i romantičan: Ovaj cvjetni ženski parfem rasproda se čim stigne na police

05.04.2023 u 21:14

Bionic
Reading

Proljeće je vrijeme u kojem obožavateljice cvjetnih parfema napokon dolaze na svoje, a jedan je posebno popularan. Toliko da se tradicionalno rasproda čim stigne na police

Postoji jedan ženski cvjetni parfem koji miriše na jasmin i ima drvenastu notu, a nalazi se među najistaknutijim proljetnim ponudama na Amazonu. Naime on je jedan od onih beauty proizvoda koji se brzo rasprodaju čim se obnove zalihe.

Bossov miris Ma Vie pour Femme jedan je od klasika koji majstorski spaja gornje note poput crnog ribiza ili crvene naranče s notama jasmina, frezije i pupoljaka ruže, a koje završavaju dubokim donjim notama jantara, cedra i sandalovine. Drugim riječima, ženstven i romantičan miris, ali s osobnošću i karizmom, idealan za elegantne i snažne žene.

Parfem je to koji je gotovo nemoguće naći na web stranici njemačkog brenda jer ga stalno ponestaje. Naime potražnja je tolika da se rasproda čim se obnove zalihe. Sada se, međutim, nalazi na sniženju na Amazonu te se prodaje za 48,50 eura, 47 posto jeftinije od uobičajene cijene, na radost brojnih ljubiteljica cvjetnih parfema.

Što su to cvjetni parfemi?

Cvjetni parfemi su mirisi koji sadrže note i arome cvijeća kao što su, između ostalih, jasmin, ruža, ljiljan ili lavanda. Većina mirisa sadrži note ovog stila, međutim u cvjetnima se one izdvajaju više od ostalih, pretvarajući jedan od tih cvjetnih sastojaka u protagonista proizvoda. Među onim najčešćim nalaze se eterična ulja cvijeća, hrastove mahovine, mošusa i citrusa, a rezultat je svježa, ženstvena i romantična aroma.

Jesu li cvjetni parfemi prikladni za sva godišnja doba?

Da, vrlo su svestrani i mogu se koristiti u bilo koje doba godine. No njihova upotreba više je vezana uz proljeće ili ljeto, pogotovo one hladnije i laganije verzije.

Kako produljiti miris parfema na koži?

Ova vrsta mirisa, posebno oni najsvježiji, ima tendenciju nešto se kraće osjećati na koži. Ipak, postoje određeni trikovi za to da parfem dulje traje. Za pravilno nanošenje cvjetnog parfema preporučuje se prskanje na pulsne točke na tijelu, kao što su zapešće, vrat i područje iza ušiju. Trik kojim se služe ljudi koji uvijek dobro mirišu glasi da produljite mirisni trag dodajući nekoliko kapljica na gležnjeve, dio iza koljena, pa čak i na područje pupka. Također ga možete lagano nanijeti na kosu ili odjeću.