NAJBOLJI NOVITETI

Ovo je 5 beauty proizvoda za koje trebate znati ovoga tjedna

07.10.2022 u 21:08

Bionic
Reading

Ruževi različitih tekstura u hit nijansama, hidratantne i hranjive kreme za lice s inovativnim formulama, kao i serum koji 'obećava' gušće trepavice i obrve te parfem koji miriše neodoljivo čisto ovotjedni su beauty noviteti za koje trebate znati

Biotherm Blue Retinol noćni serum

Blue Retinol noćni serum iz Biotherma nova je generacija proizvoda za njegu kože, a objedinjuje regenerativno djelovanje ekstrakta Life Plankton s čistim retinolom – često smatranim i zlatnim standardom sastojaka za njegu kože. Rezultat je pojačano djelovanje čistog retinola u veganskoj formuli. Klinički dokazano smanjuje bore kod 100 posto žena te poboljšava kvalitetu kože koja djeluje ujednačenija i glatkija.

Mac Chili’s Crew

Nova posebna MAC kolekcija legendarnih narančasto-crvenih nijansi dolazi u četiri nove teksture koje ljubiteljima ove zemljane, oštre nijanse omogućuju da osjete Chilli na više načina. Chili’s Crew, šest novih nijansi koje odišu profinjenim stavom i sofisticiranim usnama, ima finiš za sve potrebe. Za mekani finiš odaberite Powder Kiss Velvet Blur Slim Stick u boji Devoted To Chili. Lustreglass ruž za usne u Chili Popperu je savršen za sjaj, a ako žudite za baršunastim mat finišem s vlažnošću i dobrim prekrivanjem, tu je Powder Kiss Liquid Lipcolour u boji Devoted To Chili. A za najpotpuniji, najbogatiji mat završetak tu je Retro Matte Liquid u nijansi Chili Addict.

Maison Francis Kurkdjian 724 Eau de Parfum

Lagano cvjetni i mošusni, nedavno lansiran Maison Francis, Kurkdjian 724 'umirujuća je parfemska voda sa živahnim, a ipak obavijajućim urbanim duhom'. 'Pomislite na izlazak ispod tuša; na svježu posteljinu; na povjetarac koji vam udara u lice', opisuju ga korisnici TikToka, a mnogi ga nazivaju i 'tihim luksuzom'. Gornje note su aldehid i talijanski bergamot, srednje note bijelog cvijeća i jasmina daju mirisu čist, svjež dojam dok su bazne note bijeli mošus i sandalovina.

The Ordinary Multi-Peptide Lash and Brow Serum

Serum za trepavice i obrve lagane je, nemasne formule i dizajniran za gušće, punije i zdravije trepavice i obrve. Uvijek inovativan u formulaciji, The Ordinary kombinira peptidni kompleks i impresivnih 11 ključnih aktivnih sastojaka kako biste imali trepavice i obrve o kakvima ste oduvijek sanjali. Njeguje i štiti trepavice i obrve, zbog čega će biti gušće i zdravije. Nanosi se dva puta dnevno.

Edelweiss Intense Smoothing krema za lice

Intenzivno bogata i hranjiva krema, nemasne formule, ima svilenkastu teksturu i bez napora se topi u koži, pomaže u zaštiti od unutarnjeg i vanjskog onečišćenja i ostavlja je duboko nahranjenom, čvršćom i ultra mekom. Ovaj zaglađujući pripravak obogaćen je runolistom i prirodno ojačan leontopodnom kiselinom, poznatom po svojim antioksidativnim svojstvima. Zapravo, sićušna biljka runolist je toliko otporna i moćna da je poznato da njezin ekstrakt ima 5 puta veću antioksidacijsku snagu od vitamina E acetata.