modna ikona

Ovako se nose najveći ljetni trendovi: Olivia Palermo odlično spaja popularne modne komade i ima kombinaciju koju vrijedi kopirati

08.07.2021 u 19:18

Bionic
Reading

Najpoznatija modna influencerica na svijetu Olivia Palermo vječno je stilsko nadahnuće, a na ulicama New Yorka pokazala je još jednu sjajnu kombinaciju nadahnutu najvećim modnim trendovima ove sezone

Olivia Palermo uhvaćena je u još jednom stilski dotjeranom stajlingu koje je prošetala dok je ispijala kavu za van šetajući ulicama New Yorka i pripremajući se za još jedan uzbudljiv dan u Velikoj jabuci. Jednu od najpoznatijih modnih influencerica jedno dulje vrijeme nije se pojavljivala u javnosti, a onda je prošlog mjeseca obznanila vijest kako lansira svoju liniju kozmetičkih proizvoda.

Za dnevni izlazak Olivia je ovog puta posegnula za volumioznom crnom haljinom koja je u potpunosti sakrila njezine poznate obline. Uz široku, zvanu i padobran haljinu, koja je vrlo trendi ove sezone, Olivia je kombinirala par ukrašenih natikača, model kakav zaljubljenici u modu vrlo rado nose ove sezone. Cijelu kombinaciju zaokružila je torbica kao odličan modni dodatak. Naime, pletene torbe od slame, rafije, ratana, tekstila i raznoraznih srodnih alternativa apsolutni su 'must have' ljeta, a model s kožnim crnim ručkama te oblika koji podsjeća na ceker koji nosi Olivia ima dizajnerski potpis Gianbattiste Valli.

  • +2
Olivia Palermo Izvor: Profimedia / Autor: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Olivia je, prije pokretanja svoje kozmetičke tvrtke koja nosi ime Olivia Palermo Beauty, godinama surađivala s brojnim modnim kućama na raznim projektima, a njezine odjevne kombinacije mnogima su pravo modno nadahnuće i inspiracija.