MODNA IKONA

Olivia Palermo otkrila svoju dobitnu modnu formulu koja uvijek prolazi

14.04.2021 u 15:55

Bionic
Reading

Najpoznatija modna influencerica na svijetu koja se i sama prošle godine godine upustila u modni biznis sa svojom kolekcijom odjeće, vječno je stilsko nadahnuće za mnoge

Olivia Palermo omiljena je meta fotografa koji je prate u stopu jer svako je njezino pojavljivanje u javnosti modni događaj koji vrijedi ovjekovječiti.

Stoga ne čudi kako njezina popularnost ne blijedi te je velika modna inspiracija za zaljubljenice u modu diljem svijeta.

Šarmantna Amerikanka redovito ostavlja bez daha u svojim genijalnim street style izdanjima, a u intervjuu za španjolsko izdanje magazina InStyle, otkrila je nekoliko korisnih modnih savjeta.

  • +6
Olivia Palermo Izvor: Profimedia / Autor: face to face / Face to Face / Profimedia

'Prije godinu dana moje modni uzor predstavljale su elegantne žene koje sam sretala na gradskim ulicama tijekom mojih brojnih poslovnih putovanja. Ali danas se moj svijet itekako promijenio budući da smo morali boraviti u svojim domovima. Ostala sam u toku s trendovima jer sam modne revije pratila virtualno. I oduševljena sam kreativnošću dizajnera', kaže Olivia.

Modna influencerica dodaje kako nema 'dobitnu' modnu kombinaciju jer njezino odijevanje ovisi o raspoloženju.

'Za mene ja najvažnije da se u nečemu osjećam ugodno. Ne možete izgledati dobro ako se ne osjećate dobro i stalno nešto popravljate na sebi. Najčešće nosim uske hlače s nekom lijepom jaknom ili oversized džemper s npr. obućom ravnih potplata poput gležnjača ili mokasina', otkrila je 35-godišnja modna influencerica koja je nedavno postala glasnogovornica LG Signature.

Iako ima pristup svim najnovijim trendovima, Olivia kaže kako nikad ne bi odjenula nešto u čemu se ne bi osjećala dobro.

'Definitivno postoje neki trendovi koje ne bih odabrala. Najvažnije je da se osjećam ugodno i samopouzdano u onome što nosim, a ne da budem samo cool. Uvijek pokušavam uklopiti trenutne trendove u svoj vlastiti stil i nositi ih na svoj način', rekla je.

Olivia kaže da je globalna pandemija itekako promijenila njezin način života.

'Idealan dan bih provela na ručku s prijateljima, zatim bi uslijedila šetnja s mojim suprugom i našim psićem Mr. Butlerom, a nakon toga večera i filmska večer doma', kaže Olivia.