ONA TO OSJEĆA

Nives Celzijus: Moj muž će igrati za Real

25.02.2010 u 15:30

Bionic
Reading

Nives je na svom blogu napisala da joj je Madrid najdraži grad na svijetu te da se u njemu osjeća kao kod kuće, stoga piše da će njezin dragi uskoro zaigrati za Real Madrid

Supruga nogometaša Karlsruhea Dine Drpića napisala je na svom blogu da je sa suprugom bila u Madridu te da predosjeća da će on uskoro zaigrati za Real. Možda je bračni par išao na dogovor, pa Nives piše kako sa sigurnošću osjeća da će Dino igrati za Španjolce ili bi samo voljela iz hladne Njemačke preseliti u topliju Španjolsku.

'Obožavam osjećaj kada napokon kročim u zračnu luku Madrid Barajas. Nije to onaj osjećaj uzbuđenja od nepoznatog, već ljubavi i pripadnosti. Da, u Madridu se osjećam kao kod kuće i meni je to najdraži grad na planetu. A najuzbudljivije mjesto u Madridu je Santiago de Bernabeu

Potpuno je nevažno na kojoj utakmici prisustvuješ, je li u pitanju Barcelona ili neki manje važan klub, osjećaj je čaroban. Boravak na Santiago de Bernabeu je poput vođenja ljubavi i zato je potpuno razumljivo što gotovo svi najveći igrači sanjaju o igri upravo u dresu Reala.

Ovaj put pratili smo utakmicu protiv Villareala i nismo mogli izabrati bolje s obzirom na rezultat od 6:2. Sa osmijehom na licu dočekali smo završetak utakmice, a ja sam osjetila onaj svoj osjećaj, da ću uskoro puno češće pratiti utakmice Reala na Santiago de Bernabeu. Da, moj muž će sigurno igrati u Realu. Uskoro. Osjećam to. A mene osjećaji nikad ne varaju', napisala je Nives koja si je nedavno na trbuhu dala istetovirati natpis 'Propiedad de Dino'.