zna odabrati

Samo Severina može izgledati tako dobro u običnim trapericama, a čizme i jakna koje nosi ostavljaju bez riječi

12.01.2023 u 18:06

Bionic
Reading

Teško da i jedna objava na njezinom Instragram profilu može proći nezamijećeno, a Severina je, sasvim očekivano, privukla poglede svojih obožavatelja servirajući savršen stajling za trenutno tople zimske dane

Svaka žena itekako dobro zna da par dobrih traperica u garderobi nema cijenu, a Severina je pokazala sjajan primjerak i to kao dio nevjerojatno dobro stajlinga.

Klasičan kroj traperica, s visokim strukom i širih nogavica, baš onakav kakav je ove sezone u trendu, naša popularna pjevačica spojila je s crnim, no ništa manje efektnim detaljima. Tako je kombinacijom dominirala vrlo efektna crna, bomber jakna s reljefnim uzorkom krokodilske kože.

Sjajnu kombinaciju začinila je i pravom modnom poslasticom – gležnjačama koje garantiraju privlačenje pažnje. Crnim, vrlo niskim, modelom dominirao je četvrtasto oblikovan špic. Kao što smo do sada imali prilike vidjeti, čizme četvrtasto oblikovanog vrha neizostavan su komad za besprijekoran trendi street style modne kombinacije ove zime, a nose se svugdje, od New Yorka do Pariza Upravo je taj četvrtasti oblik jedan od vodećih modnih hitova, a poseban detalj činila je dojmljiva, prozirna peta.

  • +5
Čizme s četvrtastim vrhom Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Baš kao što je prošlo proljeće prošlo u dominaciji efektnih dvobojnih gležnjača, možemo, sasvim opravdano, očekivati da ćemo u sezoni pred nama češće viđati modele s transparentnim detaljima.

No, da kada je o modi riječ, kod Severine nikada ne prolaze obični komadi, dokazuje i još jedna poseban detalj – boja traperica. Naime, vječni model Severina je odbrala u dvije boje, a dok je gornji bio svjetliji, donji je bio tamniji za nekoliko nijansi.

Uz dodatak raspuštene kose i tamnih sunčanih naočala stajling je Severini donio brojne komplimente, a njezini pratitelji i prijatelji nisu se mogli odlučiti dive li se više njezinoj ljepoti ili dobrom stilu.

za doček splitu

Severinina minica nije mogla proći nezapaženo, baš kao ni 'opake' čizme koje su hit sezone

Pogledaj galeriju