GISELE BüNDCHEN

Nitko nema kosu poput nje: Lijepa Brazilka pokazala frizuru koju svi žele

05.02.2019 u 12:06

Bionic
Reading

Brazilska ljepotica Gisele Bündchen bila je prava zvijezda finala Super Bowla zahvaljujući slapovima bujnih krupnih uvojaka zbog kojih se internet užario

Taj veliki sportski događaj, koji je obilježio razočaravajući nastup američkog benda Maroon 5, što je izazvalo brojne reakcije na Twitteru, završio je pobjedom New England Patriotsa.

Njihov istaknuti igrač, bek Tom Brady u Atlanti je osvojio čak šesti naslov, a s tribina su ga cijelo vrijeme bodrili lijepa supruga Gisele Bündchen te djeca Vivian i Benjamin.

  • +6
Gisele Bündchen Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Zgodna Brazilka, bivša Victorijina anđelica koja je godinama bila najplaćenija manekenka, za ovu se prigodu odlučila za modni klasik kojim se ne može pogriješiti.

Gisele je za svoj šarmantni sportski look zaradila samo pohvale.

U običnom bijelom T-shirtu i trapericama te vitka i visoka, bila je mamac za poglede u Atlanti. Diskretno našminkana i sa ženstvenom frizurom, bujnim valovima, 38-godišnjakinja je izgledala doista privlačno pokazavši svu svoju prirodnu ljepotu.

  • +13
Gisele Bündchen Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Da je kosa najljepši ukras svakog stajlinga, dokazala je i slavna ljepotica koja s Bradyjem ima dvoje djece: devetogodišnjeg Benjamina i šestogodišnju Vivian Lake.

Njezin zaštitni znak je duga kosa prošarana pramenovima u nekoliko nijansi, od boje meda pa do boje žita, ovoga puta stilizirana u ležerne valove, kao da se upravo vratila s plaže, zbog čega je izazvala bezbroj pozitivnih komentara.

  • +9
Gisele Bündchen Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Pratitelji lijepe manekenke bili su oduševljeni njezinom frizurom zatrpavši joj profil na Instagramu pohvalama na račun predivnih uvojaka.

Ako vam se sviđaju valovi poput Giselinih, možete ih brzo i lako napraviti uz pomoć uvijača za kosu ili pegle, a dodatno ih stilizirajte uz pomoć malo pjene.

Par je započeo vezu u prosincu 2006., a u veljači 2009. okrunili su je brakom u krugu najbližih u Santa Monici.