ISKRENO PRIZNANJE

Dojenje je izmijenilo moje grudi pa sam otišla pod nož. I odmah sam zažalila!

26.09.2018 u 20:46

Bionic
Reading

Atraktivna Brazilka Gisele Bündchen jedna je od najbolje plaćenih manekenki svih vremena, a lijepa Brazilka godinama je suvereno vladala modnim pistama

U intervjuu za tjednik People, 38-godišnja ljepotica i mama dvoje djece, potvrdila je ono što se dugo sumnjalo.

Iako se neko vrijeme šuškalo da se prije tri godine zanosna supruga zvijezde američkog nogometa Toma Bradyja u najvećoj tajnosti podvrgnula estetskim operacijama, Gisele je to konačno i potvrdila.

  • +13
Gisele Bündchen Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

'Uvijek su svi hvalili moje tijelo i osjećala sam kako su ta očekivanja vrlo visoka, a ja ih više nisam mogla ispuniti. Iako sam nastavila zdravo jesti i vježbati, nisam mogla promijeniti činjenicu da je oboje moje djece voljelo dojiti iz lijeve dojke što je utjecalo na njenu veličinu, pa je jedna dojka bila veća od druge. Samo sam željela imati dojke jednake veličine i da ljudi konačno prestanu to komentirati', rekla je Gisele, majka dvoje djece, Benjamina i Vivien.

U svojoj knjizi 'Lessons: My Path to a Meaningful Life', dugonoga Brazilka je ispričala kako je nakon što se podvrgnula operaciji dojki 2015. odmah zažalila.

  • +9
Gisele Bundchen Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Kad sam se probudila nakon operacije, pomislila 'Što si to napravila?'. Imala sam osjećaj kako sam u tijelu koje uopće ne poznam. Zato sam cijelu godinu nosila široku odjeću jer mi je bilo nelagodno u vlastitoj koži', ispričala je prelijepa Gisele koja se proslavila još 1997. kad je u toplesu nosila reviju Alexandera McQueena.

  • +4
Gisele Bundchen Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Mediji su je tad hvalili kako je vratila obline na velika vrata te da je među prvima svrgnula s trona popularnosti 'heroin chic' mršavice koje su dominirala modnim pistama u 90-ima nakon vladavine supermodela poput Cindy Crawford ili Naomi Campbell.

Ljepotica je zahvaljujući svojem zanosnom tijelu dobila ugovor s Victoria's Secretom težak nevjerojatnih 25 milijuna dolara. Manekenka je otkrila kako joj je suprug Tom s kojim je u braku od 2009. bio velika podrška. 'Rekao mi je da me voli bez obzira na sve i da sam lijepa. Iz svega toga sam izašla jača. Ali voljela bih da nisam morala to proživjeti', bila je iskrena Gisele koja je svojedobno bila i u vezi s vječitim holivudskim neženjom, Leom DiCaprijem.