SAVRŠENA ZA LJETO

Niste ljubiteljica uzoraka? Ova haljina laskavog kroja prikriva nedostatke i pristaje svima

01.06.2021 u 09:47

Bionic
Reading

Dominacija cvjetnih uzoraka nastavlja se i ove godine no ako se baš ne vidite u takvim kreacijama, minimalistička haljina koju je odabrala zvijezda 'Kućanica' Eva Longoria Baston

Haljine su bez sumnje jedan od najpopularnijih komada u toplijim mjesecima, a zaljubljenice u modu nikako ih se ne mogu zasititi pa ih nose u svim prigodama.

Njihova popularnost ne slabi jer se odlično kombiniraju i s tenisicama, espadrilama, 'ružnim' sandalama, natikačama, balerinkama...

  • +5
Eva Longoria Izvor: Profimedia / Autor: APEX / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Iako su među najčešćim modelima haljina varijante s uzorkom cvijeća, sivomaslinasta košulja-haljina u kojoj se glumica Eva Longoria uputila na ručak s prijateljicom, svidjet će se svima koji cijene modnu jednostavnost.

Haljina laskavog kroja sa zanimljivim vezivanjem moderne midaxi duljine brenda Vince, prikriva nedostatke, a uspješno naglašava vitki struk i lijepo oblikovane noge slavne brinete koja je 2018. godine prvi puta postala mama malenog Santiaga.

Upečatljivu haljinu Eva (46) je upotpunila ravnim Hermesovim natikačama smeđe boje, prepoznatljivim modelom Oran koji ne prestaje fascinirati zaljubljenice u modu i bež torbom.

Sunčane naočale retro stila i malo nakita zaokružili su ovaj look slavne glumice i producentice meksičkih korijena.