FASHION GURU

Izgleda da je Sunčana Glavak, umjesto kutomjera, ovaj put za obrve koristila ravnalo i trokut

  • 31.05.2021 u 14:11

  • Bionic
    Reading

    Još jedni izbori su iza nas, a Fashion Guru ovaj put se umjesto pobjednicima i gubitnicima pozabavio gostima u TV studiju. Pažnju mu je zaokupila Sunčana Glavak, za čiji stajling nije imao prigovora, no zato su njezine obrve druga priča

    Jučerašnje praćenje izbora bilo je stvarno spektakularno, prvenstveno zbog neočekivanih obrata i pokazivanja želje birača za nekim drugim kandidatima, hvalisanja pjevača Domovinskog pokreta koji je izgubio…

    Na domaćim televizijama gostovalo je raznih stručnjaka, a definitivno je Nova TV bila najzanimljivija zbog gostiju.

    Sunčana Glavak omirisala je blagodati Europe i to se vidi na finijem odijelu i cipelama te bijeloj košulji, a bjelja ne može biti, ali isto tako ostala je u ovom našem podneblju kada joj pogledaš obrve. Izgleda da je, umjesto kutomjera, ovaj put za obrve koristila ravnalo i trokut, a ponekad ih je skrivala bujnom frizurom i postojanim pramićima. O njezinom konstantnom poziranju dao bi se pak napisati poseban tekst.

    Njezin kolega Bauk, koji nije uspio uhvatiti EU vagon, jer ipak nemaju toliko veza kao vladajući da ih se sve spakira, došao je u studio s najlošijim stajlingom - dovoljno je bilo pogledati njegove zgužvane cipele.

    No zato sve to zaboraviš kada vidiš kako je elegantno izgledao Boris Jokić

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.