VESELA KOMBINACIJA

Modni maksimalizam na zagrebačkoj špici: Ova stajliš dama u outfitu prepunom boja popravit će vam raspoloženje

31.05.2021 u 13:31

Bionic
Reading

Topli mjeseci u godini idealno su vrijeme za oproštaj s prigušenim tonovima odjeće jer upravo je sezona proljeće/ljeto ona u kojoj se najviše isplati igrati na kartu modnog maksimalizma. Znaju to i prolaznice na zagrebačkoj špici, čijim stajlinzima posljednjih dana uvjerljivo dominiraju jarke boje i efektni uzorci

Iz sezone u sezonu na zagrebačkoj špici redovito svjedočimo zanimljivim stajlinzima prolaznica koje je i ovoga puta svojim objektivom ovjekovječio fotograf tportala.

S porastom temperatura tradicionalno se javlja želja za dotjerivanjem i nošenjem komada jarkih boja i uzoraka, a ukoliko ne znate kako ih nositi, dame i djevojke sa zagrebačke špice tu su da vas inspiriraju svojim stajlinzima.

  • +5
Ulična moda Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić / @street.threadz

Vanilija, pistacija, jagoda ili limeta - ono što zvuči poput sladoleda predstavlja velik trend boja u aktualnoj sezoni. Međutim odjeća u pastelnim bojama ima tendenciju rezultirati pomalo djetinjastim i kičastim izgledom, no kako biste izbjegli navedeno, ugledajte se na ovu damu sa zagrebačke špice.

Kombinacijom komada u pastelnim i jarkim tonovima uspjela je postati pravi magnet za poglede u središtu hrvatske metropole, a samim time očitati lekciju iz vještog kombiniranja upečatljivih boja u toplim mjesecima.

Uz model zelene jakne u nijansi mente, nalik predimenzioniranoj košulji, nosila je pastelne roza hlače, a svoju šarenu modnu priču u elegantnom duhu naglasila je ružičastom torbom tote i žutim salonkama s blok petom te pobrala same pohvale na Instagramu.