U POSLJEDNJI TRENUTAK

Niste još riješili božićne poklone? Sjajnu ideju za zamatanje poklona ima Michelle Pfeiffer

24.12.2021 u 19:06

Bionic
Reading

Iako ste si svečano obećali kako ćete ove godini biti pametniji i umotati darove na vrijeme, ako to još niste obavili, prisjetili smo se nekoliko zanimljivih načina za zamatanje božićnih poklona

Što je Božić bez božićnog drvca, prigodnih pjesama i dakako, darova pod borom?

Naravno, svi se slažemo kako materijalno nije bit ovog blagdana, no svatko voli razveseliti svoje bližnje nekom sitnicom, a isto tako i dobiti neki dar. Dar koji je lijepo umotan ostavlja sjajan dojam i šalje poruku kako ste se doista potrudili kako biste razveselili nekoga.

Iako su ukrasne vrećice daleko praktičnije i jednostavnije rješenje za božićne darove, mnogi ipak vole sami zapakirati poklone i lijepo ga ukrasiti.

Pinterest i Instagram prepuni su kreativnih načina na koje možemo ukrasiti darove i izmamiti osmijeh na lica članovima obitelji i prijateljima. Osim što su vrlo lijepi, ovako pokloni nerijetko su izrađeni i prema eko-načelima.

  • +3
Michelle Pfeiffer Izvor: Profimedia / Autor: Pictorial Press Ltd / Alamy / Alamy / Profimedia

Među onima koji su ove godine odlučili božićne poklone ukrasiti prema održivim načelima je i slavna glumica Michelle Pfeiffer koja je svoje darove ukrasila iskoristivši tkanine koje još više ne trebaju.

Njezini su pokloni sve oduševili, a za ovu je ideju dobila pregršt lajkova.

Ako ste u potrazi za idejama kako umotati poklone, donosimo nekoliko cool ideja, a u uključuju i stari papir, sušene grančice, ukrasne trake, sitne kuglice, minijaturne sobove...