NAKON IZBORA ZA EUROSONG

Nina Badrić tražena čak i u Brazilu

17.01.2012 u 22:44

Bionic
Reading

Nakon što je izabrana za ovogodišnju predstavnicu na Eurosongu koji se održava u Azerbejdžanu, pjevačica Nina Badrić smišlja najbolji scenski nastup, a njezin dolazak u Baku potaknuo je zanimanje mnogih, pa je tako Ninin dolazak na Eurosong zaintrigirao i medije u Brazilu

Nina je nedavno izjavila kako je spremna na sve radi što boljeg plasmana na Eurosongu u Bakuu. 'Ono što trenutno mogu reći jest da dajem riječ da ću napraviti sve u korist pjesme i tog jednog scenskog nastupa', rekla je Nina te je dodala da će pustiti brkove, gutati noževe, ponovno mijenjati haljine i padati po sceni, ako bude potrebno. Njezin dolazak na Eurosong nije prošao nezamijećeno niti na najpoznatijem brazilskom portalu koji prati novosti s Eurosonga, piše Index.hr. Tako su joj Brazilci čestitali na izboru te ju zamolili za intervjuu, na što je Nina pristala.

Osim Brazilaca, s Ninom intervju žele održati i azerbejdžanske novinske agencije, koji mole Ninu da i za njih pronađe vremena. Osim velikih priprema za Eurosong u Bakuu, Nina sprema i dva koncerta, 11. veljače u Čakovcu, a na Valentinovo, 14. veljače u Karlovcu.