NA OTVORENJU RESTORANA

Nina Badrić s kalorijama najradije 'griješi' navečer

  • Autor: Silvija Glavić
  • Zadnja izmjena 25.02.2011 11:55
  • Objavljeno 25.02.2011 u 11:55
Otvorenje restorana Egg 16 - Matija Vujica i Nina Badrić

Otvorenje restorana Egg 16 - Matija Vujica i Nina Badrić

Izvor: tportal.hr / Autor: Dražen Breitenfeld

Tek nekoliko sati nakon što smo se s pjevačicom pozdravili na predstavljanju nove sportske opreme u poznatom zagrebačkom fitnesu, susreli smo se opet na otvorenju novog restorana

Najavljena kao specijalna gošća, a zapravo gazdarica – supruga suvlasnika Bernarda Krasnića – Nina je pokazala da već dobro poznaje meni restorana Egg, otvorenog na mjestu negdašnjeg franšiznog restorana Vapiano na Radničkoj cesti, u vlasništvu poznate ugostiteljske obitelji Krasnić i Igora Šupera (Fellini).

'Uhvatili ste me, ha, ha… Pa lijepo sam rekla da ujutro vježbam, a s kalorijama najradije 'griješim' navečer. Ovdje volim tortu od mrkve i svu tu poprilično zdravu hranu s menija. U restorane inače rijetko izlazim, a za skuhati takvo što treba dosta vremena, ali nekako se snalazim. Najdraže mi je sve od ribe i povrća, osobito leće i hrane koju inače najmanje jedem, pa je poželim – na žlicu!', kazala je pjevačica.

Dražen Breitenfeld

Dražen Breitenfeld

Izvor: tportal.hr / Autor: Dražen Breitenfeld

Kristijan i Bernard Krasnić s Damirom GojanovićemPogledaj cijelu fotogaleriju


Egg je restoran kreativne mediteranske kuhinje u kojem se ručno proizvodi tjestenina, prema izvornim receptima s juga Italije, odakle dolazi i njegov chef Marco Serra, koji je stjecao iskustvo u restoranima s Michelinovim zvjezdicama. Tijekom dana nudi se ručak na bazi tjednog jelovnika po prihvatljivim cijenama, a navečer se pretvara u lounge bar s a la carte ponudom za zahtjevnije goste. U nadolazećem Tjednu restorana pridružen je listi lokala u kojima će gurmani moći guštati u obroku od tri jela za samo sto kuna.

'Moj brat Kristijan i ja radimo sve skupa, od savjetovanja oko menija do posljednjeg detalja. Za razliku od našega The Hole in One Puba i Mua, baziranih na odrescima i tradicionalnoj kuhinji, od juha do salate, ovaj će se prikloniti talijanskoj kuhinji', kazao je Bernard Krasnić, podsjetivši da sa sva tri sudjeluju u Tjednu restorana od 28. veljače do 13. ožujka.

'Voljeli bismo da nam ljudi nakon šetnje skrenu u restoran ili da ih izvučemo van iako misle da je sve to skupo. Približili smo se i onima manje platežne moći', kazao je mlađi brat Krasnić, na kojega se nadovezao stariji Kristijan.

'U prva dva restorana već smo gotovo prebukirani s rezervacijama, samo u Muu ih je 400, pa smo pridodali ovaj novi, jer želimo doprinijeti stvaranju kulture izlazaka u restoran. To nije samo hranjenje, već i događaj, okupljanje i druženje', zaključuje Kristijan Krasnić.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi