komplimenti pljušte

Nina Badrić objavila fotografije u badiću, fanovi su izvan sebe: 'Nina, ti si bomba'

04.08.2022 u 15:14

Bionic
Reading

Nina Badrić ovo ljeta provodi kombinirajući poslovno i slobodno vrijeme, ne propuštajući pri tome uživati u svakom trenutku. Pokazala je to u svojom novom objavom na Instagramu gdje je njezini obožavatelji dobili priliku uživati u prekrasnom pogledu na more, bajkoviti zalazak sunce i predivnu Ninu u badiću

Nina Badrić nedavno je proslavila 50. rođendan, no po svemu za slavnu pjevačicu godine su – samo broj. Ovo ljeto provodi ispunjeno nastupima i koncertima, a u pauzama uživa u ljetnim radostima.

Poznato je kako Nina obožava more, a svake godine početkom ljeta pjevačica se seli u svoj drugi dom na moru. Naime, Nina na Hvaru ima kuću, a u intervjuima često ističe kako obožava jutra na hvarskoj rivi.

No, ovog puta na Instagramu se svojim obožavateljima i pratiteljima javila iz susjedne Crne Gore. Objavivši dvije zasebne objave Nina je pozirala u jednodijelnom badiću i pri tome oduševila izgledom.

Badić u efektnoj kombinaciji više boja sjajan je dokaz kako u i jednodijelni kupaći kostimi mogu itekako biti efektni i zavodljivi. Nini je ovog ljeta posegnula za vrlo ženstvenim i damski zavodljivim primjerkom dubokog dekoltea, nabora na bokovima i trakice u vidu remena koja dodatno ističe struk. Jednostavno, profinjeno i nepogrešivo.

Za prvu fotografiju Nina je pozirala u zalazak sunca, sjedeći na stijeni na plažu te označila da se nalazi u Crnoj Gori. Kasnije je objavila i jutarnju verziju te je pozirala na kamenim stubama, a u opisu fotografija napisala: 'Dobro jutrooo radni narode Crne Gore.' Obožavatelji su je, očekivano i sasvim zasluženo, zasuli komplimentima. 'Kraljica', 'Ljepotica', 'Elegantno, jako ženstveno', 'Uvijek divna i prekrasna žena', 'Nina ti si bomba' i 'Prava sirena,' samo su neki i nizu brojnih komplimenata.

  • +3
Nina Badrić Izvor: Cropix / Autor: Ivo Ravlic