vrlo efektno

Daleko najpopularnija haljina na domaćoj sceni: Nakon Nine i Severine, sada i Maja fura haljinu s detaljem koji odmah privlači pažnju

09.07.2022 u 22:17

Bionic
Reading

Sezona vjenčanje u punom je jeku, a Maja koju se nerijetko naziva i 'kraljicom svadbi' ima pune ruke posla. Na svom Instagram profilu objavila je fotografiju i najavila kako je i više nego sprema za još jednu noć dobre zabave, ali i otkrila kako nosi haljinu sa sve popularnijim detaljem

Odjevena u jarko ružičastu haljinu s efektnim ukrasom u obliku efektnom, predimenzioniranog cvijeta te spuštenih ramena, Maja Šuput blista i spremna je za još jednu ludu noć, a to je otkrila i svojom posljednjom Instagram objavom.

'Još jedno ludo vjenčanje je počelo. Think pink stav i idemo do zore,' napisala je uz svoju najnoviju fotografiju koja je unutar jednog sata prikupila više od dvije tisuće lajkova. 'Predivna', 'Prekrasna', 'Koja haljina', 'Lutko', pisali su joj obožavatelji i pratitelji.

Čini se kako su haljine s efektnim cvjetnim ukrasima pravi hit ove sezone među našim poznatim damama. Prvo je bijelu Mihano Momosa haljinu s efektnim bijelim cvijetom obrubljenim šljokičastim porubom odjenula Nina Badrić na proslavi svog 50. rođendana. Nedugo nakon nje u bijeloj haljini sa zanimljivim detaljem oko vrata koji podsjeća na kreacije srpskog brenda Mihano Momosa, sve privlačnijeg brojnim domaćim damama.

Sada je pak Maja Šuput pokazala svoju verziju ljetne efektne cvjetne haljine. No, za razliku od Severine i Nine, Maja radije bira svoju omiljenu ružičastu boju koja savršeno odgovara njezinom vrckavom karakteru.

  • +47
50. rođendan Nine Badrić Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac / CROPIX