VOLE SKUPE CIPELE

Ninu Badrić i suprugu Ivana Rakitića osvojile dizajnerske špagerice od 5300 kuna: Tko ih bolje nosi?

23.07.2022 u 19:47

Bionic
Reading

Pjevačica Nina Badrić ne krije da je slaba na dobre cipele te je voljna izdvojiti nešto više novaca kako bi u svom ormaru imala dizajnerske modele. Slično razmišlja i Raquel Mauri, supruga nogometaša Ivana Rakitića. One su pikirale identičan par Gucci špagerica čija je cijena vrtoglava

Špagerice su, dobro to znaju sve modne ovisnice, klasika koja će trajati vječno. Iz sezone u sezonu vraćaju se na scenu u ljetnim mjesecima te uvijek djeluju elegantno. Bilo da je riječ o dnevnom ili večernjem stajlingu. Lako se kombiniraju uz hlače, suknje ili haljine raznih krojeva, oblika i boja.

Zato su pjevačica Nina Badrić ali i supruga našeg nogometaša Ivana Rakitića odlučile uložiti nešto više novaca u ovaj par vječnih cipela. Osvojile su ih Gucci špagerice na višu petu, s njihovim prepoznatljivim logom na prednjem dijelu i velikim zlatnim znakom koji upućuje o kojoj je dizajnerskoj kući riječ.

Espadrile talijanske modne kuće stoje 710 eura što je otprilike 5300 kuna, a ove ih dvije dame kombiniraju iz vrlo slične odjevne komade.

Španjolka Raquel novi ih uz neodoljivu kaftan haljinu za plažu, a Nina Badrić također ih je stilizirala uz lepršavu haljinu crveno bijelog uzorka dok je boravila na otoku Hvaru.

  • +38
Špagerice Izvor: Promo fotografije / Autor: promo