SLABA NA DONJE RUBLJE

Nina Badrić nosi push up i steznike

19.05.2011 u 09:35

Bionic
Reading

Javna je tajna da je Nina Badrić slaba na donje rublje, a ne srami se otkriti ni poneku pikanteriju oko te svoje 'ljubavi'. Dobitna kombinacija joj je svileno rublje s malo čipke. I još puno toga…

'Preferiram pamučno donje rublje, a crna boja je moj odabir. Djeluje moćno, profinjeno i seksi. Nosim tange koje djeluju sofisticiranije ispod svilenih haljina, ali i gaćice uz sportske kombinacije', izjavila je Nina Badrić za Gloriju.

Kad je u pitanju push up ili klasični grudnjak, uvjerava nas: 'Otkako sam otkrila Triumphov push up model, sve se češće odlučujem za tu opciju. Zaista je djelotvoran, vjerujte na riječ.'

Nina nosi i samostojeće čarape i haltere, ovisno o inspiraciji, ali i steznik ispod pripijenih haljina, jer vizualno stanjuje za nekoliko centimetara, vrlo je ugodan te se može nositi i kao haljina.

'Od korzeta pak volim onaj starinski koji se veže vezicama i maksimalno stegne gornji dio tijela. Često ga nosim na snimanjima spotova ili kraćim nastupima, jer je teško disati ispod njega', iskrena je Nina.

Bretelice, kaže, smiju viriti ispod majice, to je više seksi nego dubok dekolte ispod kojeg se nazire grudnjak.