IPAK PRIJATELJI

Nina Badrić na koncertu s bivšim mužem

22.04.2010 u 21:56

Bionic
Reading

Popularna pjevačica Nina Badrić uživala je u Gibonnijevom koncertu u zagrebačkoj Ciboni, i to u društvu bivšeg muža Bernarda Krasnića. Zajedničkim su izlaskom potvrdili ranije tvrdnje da se nisu razišli pod ružnim okolnostima

U listopadu prošle godine, Nina Badrić je potvrdila da se rastaje od svog supruga Bernarda Krasnića s kojim je bila u braku tri godine, a u vezi devet. Tada je, naime, rekla da su se emocionalno udaljili, da je nerazumijevanje postala njihova svakodnevica te da se rastaju sporazumno.

 
Nina i Bernard
 
Neja Markičević/CROPIX
Nina i Bernard
 
Iva Gačić

Kada je par mjeseci kasnije izjavila za medije da su bivši suprug i ona u dobrim odnosima te da povremeno popiju kavu, mnogi su mislili da je to samo krinka zbog tračeva o njegovim tulumarenjima.

No Nina i bivši očito imaju jako dobar odnos, jer su ih u četvrtak navečer fotoreporteri uhvatili u druženju na Gibonnijevom koncertu. Djelovali su prisno i kao da njihov odnos savršeno dobro funkcionira. Oboje s pivom u ruci djelovali su prije kao dobri prijatelji, nego kao bivši bračni par.

 
Janko fotografira Jelenu
 
Neja Markičević/CROPIX
Jelena i Janko
 
Srezović i Bratoš

Na koncert su došli i bračni par Jelena i Janko Popović Volarić, Maro Srezović s djevojkom, Nikša Bratoš, Iva Gačić, Ivana Husar, Iva Balaban i mnogi drugi.

Nakon odličnih koncerata u u Bjelovaru i Osijeku, Gibonni u četvrtak i petak u rasprodanoj dvorani KC Dražen Petrović u Zagrebu održava dva koncertna spektakla.

 
Ivana Husar
 
Neja Markičević/CROPIX
Iva Balaban
 
Jelena i Janko