DEVET GODINA KASNIJE

Nikolina Pišek iz ormara izvukla efektnu haljinu i modno zablistala

07.06.2023 u 10:59

Bionic
Reading

Iza Nikoline Pišek je odlično odrađena sezona showa 'Masked Singer', u kojoj je svaku epizodu obilježila fantastičnim izdanjima, a besprijekoran modni niz nastavila je na crvenom tepihu dodjele nagrada Story Hall of Fame

Davno su prošla vremena kada su zvijezde samo jednom mogle odjenuti prekrasne dizajnerske haljine na crvenom tepihu, a slavne dame poput Cate Blanchett i Kate Middleton dokaz su da ovaj modni standard polako i sigurno iščezava.

Ovom pozitivnom modnom trendu na svjetskoj sceni pridružila se i domaća voditeljica Nikolina Pišek.

brojna poznata lica

Glamur na crvenom tepihu u Zagrebu: Pogledajte tko je sve stigao na dodjelu nagrada

Pogledaj galeriju

Za crveni tepih ovogodišnje dodjele nagrada Story Hall of Fame odabrala je haljinu bijele boje u kakvoj se posljednji put pojavila 2014. godine na glamuroznoj amfAR Gali - humanitarnoj večeri Američke fondacije za istraživanje AIDS-a u sklopu Filmskog festivala u Cannesu.

Detalj halter ovratnika, prozirni til koji stvara iluziju kratke haljine i ‘dlakavi’ finiš ovu kreaciju čine posebno efektnom, a djelo je domaćeg dizajnera Manuela Maligeca.

Nakon stjecanja diplome na zagrebačkom Tekstilno-tehnološkom fakultetu, Maligec odlazi u Pariz, gdje je trenutačno suradnik u modnoj kući Christian Dior.

Kako je otkrio 2014. godine, bijela haljina koju je dizajnirao za voditeljicu 'Masked Singera' ujedno je bila prva s potpisom njegovog brenda MANI Haute Couture.